Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bunujn konusu yokmuydu bulamadım? şimdi bize autocad/max/gsi/sketch up/ps falan rahat rahat calıstırıcak bi bilgisayar lazım. adam gibi bi ekranıda olması lazım, baska baska baska aklıma bişi gelmiyo anlamıyoprum laptoptan baska ne olur laptoptaki zaten. 15 inch yeterli olurmuş 17 büyük olurmus ne önerirsiniz bize?
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Teknik özellik bakımından yeterlilik sağlayan ürünü bulduktan sonra ekran kartının kullanacağın programları üreten firma tarafından uyumuluk listesine alınıp alınmadığını kontrol etmeyi unutma. Solid catia falan taş gibi çalıştırabilen bi laptop sahibiyim ama gel gör ki solidworks için ekran kartım uyumluluk listesinde olmadığından çizimlerde grafik sorunu yaşıyorum. Aman diyim.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HP Workstation 8540w diyorum, gozunuz kapalı alın diyorum.
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Gladmir said: HP Workstation 8540w diyorum, gozunuz kapalı alın diyorum. bizim şirkette var bu aletlerden bir kaç tane performansı baya iyi. tasarımıda çok hoş malzeme kalitesi oldukça yüksek.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ne kadar o 3000 dolar falan diye buldum cok o daha ucuz bişi olsun
Öne çıkan mesajlar