GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.powerofresearch.eu/default.aspx?lan=en&red=true Hic oynamadim sadece reklamini gordum konsepti ilgimi cekti , girip oynayan varsa aktarsin :)))) Arayüzü baya hoş duruyor, tanıtımı da başarılı. Bir girip denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 tanıtımı iyi.birileri denemeden ben denemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kayıt oldum, silverlight teknolojisi oyun. Grafikler arayüz çok iyi ama içeriği kurcalama fırsatım olamadı henüz. Kanseri iyileştirmeye yöneldim falan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kredi kartı istiyor oyun girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nerd oyunu kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahah yorumlar kötü oduğuna göre vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi herhalde gençleri bilime yönlendirmek için yapılmış bir oyun sanki yeterince bilim adamı yokmuş gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 EU 7. çerçeve destekliymiş, Nobel barış ödüllü insanlar yorum yazmış. Respect! Ama oyunu denedim, beyin konusunda uzman doktorasını yeni bitirmiş biri olarak başladım ama adamlar fazla gerçekçi yapmış oyundan çok simulasyon olduğu için oynamayı istememe rağmen baydı :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ardeth said: abi herhalde gençleri bilime yönlendirmek için yapılmış bir oyun sanki yeterince bilim adamı yokmuş gibi sdf Yeterince bilim adamı yok be usta, ilim adamı var, bol bol hacı hoca var, hatta imamdan başbakan bile var ama bilim adamı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar