Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seyahat Sigortası

sesu

Öne çıkan mesajlar

Abi şöyle bir problem var, pazartesi başvuracağım için ve bugün cumartesi olduğu için, internet üzerinden belgeleri yollayan bir yerden almam lazım. Posta falan bekleyecek zamanım yok, bu bir.

Bir de İngilizce bir sigorta lazım asdfsaf. Yoksa benim de var Groupama'dan sigortam mayıs a kadar, salak herifler İngilizce belge vermediği için kullanamıyorum şu an. Londra'dan başvuruyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada sigortayı alır tercüme ettirebilirsin sanırım ama bu uzun iş ayrıca internetten yaptıgın sigorta geçerli olur mu bilmiyorum çünkü oraya giderken ergonun yok lan 1sn

tmm tmm dur

şimdi sen internetten çıkarsan geçerli oluyor orjinalini istiyolar ama bakmıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OZAMAN BİLEMİYORUM TABİ AMA ŞİMDİ ABLAMA SORDUM SEYAHAT ŞİRKETİ VARSA ONA GİTSİN ORADAN ÇIKARTIRLAR 5DKDA DEDİ

YOKSA BU İŞİ YAPAN 3-5 ŞİRKET BULDUM İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEMEYİ YAPIYORSUN POLİÇENİ ÇIKARTIYOLAR PRİNTERDAN

http://schengensigortasi.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Abi demin şeyi aradım ben, üşengeç arkadaşlarım adamın tekine para verdiler schengen belgelerini toplasın falan diye, o adamı aradım bu siteyi söyledi işte git en ucuzunu al diye. Senelik 23 pound asdsafdg. Yüksek ihtimalle dünyanın en yalan ve dandik sigortası, ama vizeyi aldırıyor o yüzden hiç umrumda olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...