sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bana internetten ucuz ama güvenebileceğim bir seyahat sigortası şirketi/sitesi söyleyebilir misiniz? Pazartesi günü Schengen'e başvuruyorum acil lazım. Hangisine güveneceğimi bilemedim zilyon tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 AXA Sigorta Biz aracı firma, tanıdık üzerinden 118 günlük almıştık. Fiyat 36 x3 mü neydi tam emin değilim aracı firma aldığı için. Ucuz bişi yani 30.000 Euro limitsiz istiyorlar sanırım schengende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ergodan 18 euroya yaptırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi şöyle bir problem var, pazartesi başvuracağım için ve bugün cumartesi olduğu için, internet üzerinden belgeleri yollayan bir yerden almam lazım. Posta falan bekleyecek zamanım yok, bu bir. Bir de İngilizce bir sigorta lazım asdfsaf. Yoksa benim de var Groupama'dan sigortam mayıs a kadar, salak herifler İngilizce belge vermediği için kullanamıyorum şu an. Londra'dan başvuruyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben dün başvurdum 3 marta vize tarihi verdiler 1 hafta önce ergodan 18 euroya 30bin euroluk şhengen sigortası aldım diger evraklarıda 1 gün içinde toparladım işte tapudur gelir defteridir başvuru formudur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben schengene başvurmadan önce garanti bankasından yaptırmıştım seyehat sigortamı, 70-80 lira civarı bir şeydi. eğer garantide hesabın varsa internet bankacılığı ile sigortaya başvurabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ama benim başvurum pazartesi dediğim gibi.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ha bu arada sigortayı alır tercüme ettirebilirsin sanırım ama bu uzun iş ayrıca internetten yaptıgın sigorta geçerli olur mu bilmiyorum çünkü oraya giderken ergonun yok lan 1sn tmm tmm dur şimdi sen internetten çıkarsan geçerli oluyor orjinalini istiyolar ama bakmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu arada bu işler son güne bırakılmaz biraz araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sigorta işi 5 10 dk da oluyor doğru yerdeysen. Biz aracı firmadan yaptırmıştık, konsolosluktan çıkıp telefon ile bile süresini uzattık vize zamanına uysun diye. İzmir Bornovadaysan çabucak halledebileceğin bir yere yönlendirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ahah sağolasın onu ben de biliyorum o yüzden götüm tutuşuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 444 0 466 şu numarayı bi arayıp durumunu anlat eğer online oluyorsa %99 hallederler eğer mümkün degilse dosyaların çıkıp onaylanması zaten 3-4 saat sürüyor vakit kaybetmeden bir seyahat acentesine veya sigorta şirketine git numara ergo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Londra'dayım abi, Türkiye'de olsam hiç problem yaşamazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Londra'dayım diyorum 444'lü numara veriyorsun sen de asdesrwgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bi şunu dene istersen http://www.travel-insurance.com/ +44 870 241-5049 not:bi bilgim yok ergo grup diyince onların travel insu. şirketi de bu. oradan aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OZAMAN BİLEMİYORUM TABİ AMA ŞİMDİ ABLAMA SORDUM SEYAHAT ŞİRKETİ VARSA ONA GİTSİN ORADAN ÇIKARTIRLAR 5DKDA DEDİ YOKSA BU İŞİ YAPAN 3-5 ŞİRKET BULDUM İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEMEYİ YAPIYORSUN POLİÇENİ ÇIKARTIYOLAR PRİNTERDAN http://schengensigortasi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hallettim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dasaaa said: bi şunu dene istersen http://www.travel-insurance.com/ +44 870 241-5049 not:bi bilgim yok ergo grup diyince onların travel insu. şirketi de bu. oradan aklıma geldi Burdan yaptım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ayıp sorması ama sormadan da bilgi alınmıyore kaça mal oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ha yok bu başkaymış benimki direk travelinsurance.co.uk miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi demin şeyi aradım ben, üşengeç arkadaşlarım adamın tekine para verdiler schengen belgelerini toplasın falan diye, o adamı aradım bu siteyi söyledi işte git en ucuzunu al diye. Senelik 23 pound asdsafdg. Yüksek ihtimalle dünyanın en yalan ve dandik sigortası, ama vizeyi aldırıyor o yüzden hiç umrumda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar