Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team V4 Hayran sayfası

teamV4

Öne çıkan mesajlar

Sleeep said:

orda tempest manking değil de zotacta semi/high pro birini yense yine haber yapılabilir maksat takım sitesinde aktiflik olsun birileri maç yapıyor, takım olarak aktifiz yarışıyoruz havası verilmesiymiş o da şov maçının haberi yapılarak yapılmış zaten ortamı germeye gerek yok bence
hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye ...

ulan hepimiz kardesiz diyosun da sana bi banshee bastım demediğini bırakmadın çingene :D

Yer Scrap Station, ESL macı 2.round Oyun bitme noktasında Bir Banshee var 30+ kill. Ve sleeepten efsane laf.

-Sleeep : Abi robotics bastım görüosun banshee nie ?

Kanka robotics banshee'ye kaç vuruyodu ya ? Ben unuttum bi 300 fln vuruyor herhalde bastım die bu kadar kızdıgına göre :D
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilem o aralar t lerin marine banşi gibi imba bi kompozisyon bulduklarını 2 warpprismli dropumu tek banşinin dövmesi çok koymuştu :D

+ nasıl desem , benden maç almak seni nası onore ettiyse her yerde söylüyorsun bu maçı , ilk offlineda seni çiize boğmak farz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

ne bilem o aralar t lerin marine banşi gibi imba bi kompozisyon bulduklarını 2 warpprismli dropumu tek banşinin dövmesi çok koymuştu :D

+ nasıl desem , benden maç almak seni nası onore ettiyse her yerde söylüyorsun bu maçı , ilk offlineda seni çiize boğmak farz oldu.

onore etmek, haha yok artık. hiç mac vermedigim adamı nasi yenince nasil onore olim lan. fifa da yensem agar onore olmayı bırak pankart acardım bjk ye ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...