Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team V4 Hayran sayfası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.facebook.com/TeamV4

Türk Starcraft2 Camiasında bildiğiniz üzere tek sponsorlu takımı Team V4 Türk starcraft2 oyuncularının manevi desteğine ihtiyacı bulunmaktadır.Oyuncuların AÖF sınavları nedeniyle 1 aylık dinlenme periyoduna girdi.Ancak takımımızın hedefi güç depolayıp iyi bir geri dönüş yapmak.

Siz dostlarımızın destekleri ile ülkemizdeki Starcraft2 severlerine öncü ve emsal olmayı daha çok arzuluyoruz. Rekabetin ve arkadaşlığın en üst seviyede yaşandığı ülkemizde camiamızın daha çok takımlı bir hale gelmesi için mevcut takımlarımızın desteklenmesi gerektiğinin herkes tarafından bilindiğini düşünüyoruz.Bu yüzden sizleri facebook hayran sayfamıza davet ediyoruz.

Bizim gibi takımların çoğalması ve desteklenmesi,daha çok rekabet ve oyuncuların sponsor bulabilmesi anlamına geldiğini unutmayın.
Mesaj tarihi:
Bu olayın ne sc2 için de team v4 içinde esports içinde ne kadar önemli oldugunu lütfen kavrayın arkadaşlar.

Son olarak söylemek istediğim bazı büyük firmalar ile görüştüğümüz sponsorluk anlasmalarında SC2'nin türkiyede yeteri kadar oyuncusunun olmadıgı ve camiyasının yetersiz kaldığını söylemekteler. Bu yüzden türkiyede senelerdir baş gösteren CS ve COD4 gibi oyuncuların takımlarına daha sıcak baktılarını ifade ediyorlar.Bu da demek oluyor ki ileride hem olucak olan ESL gibi ciddi organizasyonlarda firmaların desteği sc2 den yana azalacak hemde SC2 nin esports geleceği karanlıkta kalacaktır. Bu oyuna gönül vermiş olan herkezi tek bir çatı altında toplamaya davet ediyoruz...

Bu olayın Team V4'a katkısı da tabi ki olucaktır. Biz bazıları gibi herşey sizin için camiya için sc2 icin demiyoruz. Yaptığınız beğeniler bize de + olarak geri dönecek ve uluslar arası arenalarda Team V4 un türkiye'deki kitlesini belirleyecektir. Durumu kısaca özetlemeye calistim. Umarım dürüstlüğümüzü ve içinde bulunduğumuz durumu acıkca anlatabilmişimdir.
Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum sacma sapan şeyler için sayfalarca konu olusur öküz gibi önemli olan bişeyi millet iplemez. ne diim ilginc.

harry sen onur üyemizsin böle yönetim kurulu toplantılarına fln katilabilecen ama söz hakkın olmicak.
Mesaj tarihi:
çünkü konuya dikkat çekmeyi bilmiyorsun

bu arada v4 üyelerinden birtanesi kızmış beyler kız ve sc2 + ultima online oynuyor.. şöle bi sevgilim olsa bırakmam lan
Mesaj tarihi:
türkiyenin tek sc2 takımı , türkiyenin tek sponsorlu sc2 takımı, türkiyenin tek milli takıma oyuncu veren sc2 takımı , türkiye milli takımına en çok oyuncu veren sc2 takımı , türkiyenin en aktif sc2 takımı , türkiyenin en iyi sc2 takımı , türkiyenin askerde üye barındıran tek takımı, türkiyenin össye hazırlanan üye barındıran tek takımı.

sen kocaman bir taş bebeksin v4.
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

türkiyenin tek sc2 takımı , türkiyenin tek sponsorlu sc2 takımı, türkiyenin tek milli takıma oyuncu veren sc2 takımı , türkiye milli takımına en çok oyuncu veren sc2 takımı , türkiyenin en aktif sc2 takımı , türkiyenin en iyi sc2 takımı , türkiyenin askerde üye barındıran tek takımı, türkiyenin össye hazırlanan üye barındıran tek takımı.

sen kocaman bir taş bebeksin v4.

acaba sen nesin ?
Mesaj tarihi:
Konunun gereksiz yere gerginleşmesine gerek yok. Burda amaç communitynin gelişmesi. Team v4'ün yanına gelecek güçlü klanlarla birlikte daha büyük ve sağlam bir sc2 ortamı hazırlanacak. Herkes herkesi az çok tanıyor. Tek yapmamız gereken birbirimize destek olmak , köstek olmak değil.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bişi yazmadıkça daha fazla harras atıyosunuz hepinize komple anlamlı bi paragraf yazıp forumdan ban yedirdiceksiniz bana en sonunda neden eski nickimin trol olduğuna anlamış olursunuz hem -__-;;
Mesaj tarihi:
LM said:

http://www.teamv4.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=111:showmatch

ille'in ki neden yayınlanmamış da elin avusturyalısınınki yayınlanmış ?

ayrıca maçın şubatta olduğunu biliyorum. cevap olarak şubatta diyen ilk kişiyi memphise dövdürürüm. şimdi v4 düşünsün.
Mesaj tarihi:
ben gayet içtenlikle, önemli olduğunu düşündüğüm bir hatayı belirttim ama bunun yerine saçma sapan sidik yarışı yaptığınız için sarcastic hale çevirdim mesajımı ve tempesti ekledim. Kusura bakma tempest yanlış anladıysan, sadece gündemde olmayan bi konuyu upladiktan sonra hemen sidik yarışına dönüşüp katmak istediğim anlamın kaybolması sinirimi bozdu da
Mesaj tarihi:
Çünkü o planlı bişeydi ve 1 hafta onceden haber verildi sıkıntı yaşamicamı biliyordm,ille ile sırf cast olsn bişi izleyin diye insanlık yapalım dedik,pişman ettiniz bida casti bırak bi türkle turnuva dışında mac atarsam ne olayım atmassan atma cokta umrumuzda diyip geçin sizde trip falan atıcak bi insan değilim yaşını başını almış insanlarız hepimiz ben kimseye bahane üretmedim mac sonunda casta bağlandım adam kazıdı ne diyim bile dedim ona rağmen aptal aptal yorum yapıyosunuz,yok yendiği macı haber yapmıs,bunu yapmamıslar.Ben girip yazdım mı haber yapmayın inaktiftim kötü oynadm diye.Öyle bişeyden cekincek olsm macı atmazdm ztn.

yeni mapler de çok büyük.protossta op.evet.
Mesaj tarihi:
bu konu amma çok büyüdü yaw ?
ben hiç kimseyi mesajıma eklemeden tek bir cümle ile konuyu kapatalım derim, ve zaten türkiyede az kişiyiz o az kişide birbirini yemesin diye
tek bir cümle ile düşüncemi anlatmaya çalışayım
"dünyada hiç 0 lost ile oynayan bir gosu var mı?"
Mesaj tarihi:
Önce Haber olayı:

Haberin yapıldığı tarihe bakarsanız maçtan bir hayli geçtikten sonra yapıldı.Normalde ben aynı akşam yapardım,önemsiz bulduğum için yapmadım.Daha sonrada takımdan arkadaşlar site çok boş kaldı güncellenmiş olur yeni bilgi olur dediği için yaptık.Yoksa manking kim ki onu yendi diye haber yapayım.Okadar haber değeri taşımasını istediğim olay gerekseydi oynatırdık bi gosuyla onu haber yapardık.Tempest 'in de haber yapılması konusunda hiç bir tasarrufu olmaz.Yani şu haberimi yapın,şunu yapmayın diye.Güncel anlaşılmış organizasyon varsa haber olarak yayınlarız.

Maça gelirsekte;

Maçtan hiç birimizin haberi yoktu,maça 15 20 dk kala gördüm burda.Gidip te tempest ' e 'bak adam adeks gc nin oyuncusu yenilirsen adamlar haber yapar oynama inactivesin' demedik.Aelfric uğraşmış rica etmiş oynasınlar izleyelim dedik.Şahsen bana sorsanız Tempest yense ben onu haber yapmazdım.Hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü tam bir organizasyon değil.Hatır minnet üzerine oynanmış maç.Kaldıki böyle küçüçük bişi üstünden prim yapmaya çalışcak kadarda lamer davranmam(şahsım adına).

Son olarak rica ediyorum,artık şu forumda bir kere daha aptal bir sidik yarışı olmasın.Nisan ayında adam gibi herkes çalışır bir Clanwar yaparız.Ondan sonra herkes haberini yapar.
Mesaj tarihi:
orda tempest manking değil de zotacta semi/high pro birini yense yine haber yapılabilir maksat takım sitesinde aktiflik olsun birileri maç yapıyor, takım olarak aktifiz yarışıyoruz havası verilmesiymiş o da şov maçının haberi yapılarak yapılmış zaten ortamı germeye gerek yok bence
hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye ...
Mesaj tarihi:
hahahah komik lan. bence devam edin ... bir hareketlenme gelir belki komuniteye.

tempest benle de ondan mi atmiyon artk oyun? ben stream cast filan bilmem bak
  • Yeni Oluştur...