Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker BLooD ile söyleşi

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Biliyorsunuz bir BLooD vardı milleti baya süpürmüş sonra askere gitmiş.Onu yakaladım msn de hemen dedim bir roportaj yapalım.Özledik onu dimi:)

Başarılar;

Intel Extreme Masters Türkiye Şampiyonluğu
SCturk.org Starcraft2 Open#2 2.Liği

Evet Özgün Askere gittin,Biraz askerliğinden bahsedermisin?

Nöbet imba gelecek patch te nerf bekliyorum :D

Şuan nerede yapıyorsun askerliğini ve ne olarak yapıyorsun?

İzmir Şirin Yer Nato Hava Komutanlığı Hava Piyade Çavuş

Sen askere Intel Extreme Master Türkiye Şampiyonu olarak gittin,döndüğünde aynı başarıları beklemelimiyiz?

Rakiplerime yetişmemin biraz zaman alacağının farkındayım ama zamanla farkı kapayabileceğimi düşünüyorum

Sen gittikten sonra oyunda çok değişiklikler oldu,şuan 1.3 patchi yolda.Maplar,lig ler çok şey değişti.Adabtasyon süresi ne kadar düşünüyorsun?

Hmm bu tabi değişikliklerin büyüklüğüne göre değişecektir ama askerliğin verdiği sc2 özlemi ile üstesinden geleceğimi düşünüyorum

Şuan türkiyede Team lar ardı ardına kuruluyor,döndüğünde çok peşine düşecek menajer olucaktır.Şimdiden şu takımda olurum gibi mesajın olucak mı?

Çarşı izinlerimde nette göz gezdiriyorum bazen sc2 camiasında neler oluyor diye eski takımımın kurucusu olan mete(pentengram)ın da bulunduğu team v4 ciddi oyun anlayışıyla diğerlerinin arasında sivrilen bir takım olduğunu düşünüyorum.Hacı sen nerdeysen ordayım :D

Askerde en çok neyi özledin Özgün?

Alkol-özgürlük ve SC2 :)

Askerden anlatabileceğin bir anı varmı?

Anıları canlı anlatmaya saklıyorum:)

Bugun TSK sana gel TSK Sc2 takımını kuruyorsun dese,ama 12 ay daha görev yapcaksın dese ne cevap verirdin?

Elimin altına sc2li pc ler ve net bağlantıwsı olucaksa 12 ay daha yapar ve akarım.:)

Özgün SC2 camiasına sölemek istediklerin neler?Birde şafak kaç?

Lisede olanlara kesinlikle açık öğretim bile olsa üni okumalarını tavsiye ederim çünkü cidden insanın yapısını bozan bir yer burawsı.ve SES KES ŞAFAK DİNLEEEEE ŞAFAAAAK 81 BAŞKA YOKKKK

Özgün hayırlı teskereler dilyioruz,biran önce camiamızdaki yerini almanı umud ediyoruz

Teşekür ederim hepinizi çok özledim herkeze çok selam GG HF (Bol bol ladder atın şafak olmuş coni moni ben mi atim bu saatten sonra!)
Sosyal ağlarda paylaş

dattebayo said:

v4'ün milli takımdan pek bi farkı kalmadı :)

En son oynanan milli maçımız ispanyaya karşı kadro şu şekildeydi.

adeks)swarm
adeks)beeswax
v4.darvin
v4.tempest

Şimdi bu söylediğinin doğru olmadığını herkes gördü sanırım.
2 adeks oyuncusu 2 v4 oyuncusu maça çıkmış. Burda seçim yaparken eşitlik sağlama gibi bir gayemizde yok. gerekirse 4adeks oyuncusu çıkabilir yada 4 v4 oyuncusuda çıkabilir. Formda , tecrubeli , başarılı oyuncular kadroya giriyor. Bunun en güzel örneği milli takımda uzun süre maça çıkmayan beeswaxin kadroya girmesi gibi. Lütfen argumanlarımızı bir temele dayandıralım.

Blooda selamlar ve sevgiler. En kısa zamanda kendisini hem aramızda hem milli takımda oynarken görmek isteriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

dattebayo said:

adeks)swarm
adeks)beeswax
v4.darvin
v4.tempest

2 adeks oyuncusu 2 v4 oyuncusu maça çıkmış. Burda seçim yaparken eşitlik sağlama gibi bir gayemizde yok. gerekirse 4adeks oyuncusu çıkabilir yada 4 v4 oyuncusuda çıkabilir. Formda , tecrubeli , başarılı oyuncular kadroya giriyor. Bunun en güzel örneği milli takımda uzun süre maça çıkmayan beeswaxin kadroya girmesi gibi. Lütfen argumanlarımızı bir temele dayandıralım.

Blooda selamlar ve sevgiler. En kısa zamanda kendisini hem aramızda hem milli takımda oynarken görmek isteriz.

ben iyi anlamda söylemiştim, v4 de çok fazla iyi oyuncu olduğu ve bunların da dolayısıyla milli takımda olduğu yönünde . yani kayırma faln yok zaten. blood'ın da v4'e gelebileceğinin sinyalini vermesi üzerin söyledim hem ( milli takımın vazgeçilmezi gibi bi şey zaten :) iyi oyuncu. )

neyse kanıt da şurda :
http://i53.tinypic.com/npifwm.jpg
agresif açıklamalar sana hiç yakışmıyor :(

kaynak:
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1083794

şimdi bu söylediğimin doğru olduğunu herkes gördü sanırım. :)
7/12
Sosyal ağlarda paylaş

dattebayo said:

Oymanq said:

dattebayo said:

adeks)swarm
adeks)beeswax
v4.darvin
v4.tempest

ben iyi anlamda söylemiştim, v4 de çok fazla iyi oyuncu olduğu ve bunların da dolayısıyla milli takımda olduğu yönünde . yani kayırma faln yok zaten. blood'ın da v4'e gelebileceğinin sinyalini vermesi üzerin söyledim hem ( milli takımın vazgeçilmezi gibi bi şey zaten :) iyi oyuncu. )

neyse kanıt da şurda :
http://i53.tinypic.com/npifwm.jpg
agresif açıklamalar sana hiç yakışmıyor :(

kaynak:
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1083794

şimdi bu söylediğimin doğru olduğunu herkes gördü sanırım. :)
7/12

v4'ün ana kadrosuna tempest ve spartacus sonradan katıldılar. Yani kemik kadroda olmayan oyunculardı. Fakat performansları ve klanımıza girme konusunda pozitif yaklaşmaları sonucunda ordaki v4 oyuncu sayısı arttı. Yani burdaki temel olay v4 iyi oyuncuları alıyor , v4 oyuncuları milli takıma girmiyor.

Agresif yorum yaptığımı düşünmüyorum. Son cümlemde bile "Lütfen argumanlarımızı bir temele dayandıralım." diye bitiriyorum. Ama agresif olarak göründüyse kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...