Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 an itibariyle eu da da pool değişti. eskiden 4 tane 2-player map, 4 tane 4-player map vardı artık 2 tane 2-player map var, gerisi 4-player Çıkarılan Haritalar: (4) Lost Temple -> (4)Shattered Temple (2) Steppes of War (2) Jungle Basin (4) Shakuras Plateau (2) Blistering Sands -> (4) Backwater Gulch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 desu uyumadım seni düşündüm bütün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tyrannus said: desu uyumadım seni düşündüm bütün gece özledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya bu blizzard çizır kardeşlerimizi hiç düşünmüyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Blizzard map pool'daki açık ara en iyi haritayı (Shakuras) kaldırarak ne düşünüyor çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 typhon peaks güzel, belki slag pits de çok oynanabilir. gerisi yine mesafe olarak çok küçük haritalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bence harika olmuş map ler..shakuras icinde şunu söyleyebilirm ki, 2. base i almak cok kolaydı herkes icin ayrıca ilk base in yanındaki taşları terranlar cok kullanıyordu ve ezici bir şeydi,bence iyi olmuş gitmesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 2. base'i almanın kolay olması kötü bir şey olarak görülmeye başlandıysa vay SC2'nin haline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yani demek istediğim tam olarak o değildi. koruması aşırı kolay, harras yemeyen 2 .base di. zaten blizzardın bu map i silme sebebide buymuş acıkladıklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar