7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi bele kadar saç çok saçma sapan bişi bari omuzlarına kadar kestir, sırtına kadar kestir ne biliyim nedir lan bel ahaha. Benimde saçım uzunda belli bi uzunluktan sonra bildiğin gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hayır sonra bir de "abi arkadan kronun teki geldi kadın sandı eni fordladı" diye ağlıyor bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ulan yıkamasi kurutmasi ayrı dert vur 3 numaraya oh mis benim saclar da uzundur bir ara yıkamam yarım saatimi aliyordu ve kollarim yoruluyordu artik durularken ayrıca caponlar gibi duz degilse uzun sac pek yakısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 uzun saç bi kere çok hippice. geçti artık o devirler falan maksimum uzunluk şöyle olmalı http://images.buddytv.com/articles/movies/profiles/jeff-bridges.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi erkekler bu kadar uzun saçtan nefret ediyorsa kesin saçları uzun tutmalısın bu kızlardan ilişki tavsiyesi almaya benziyor. "ben ideal boyutta olduklarını düşünsem bile kız arkadaşım göğüslerinin biraz ufak olduuğunu düşünüyor ve silikon taktırmak istiyor" desen bile "SÜPPER OLM!!! HATUNU KAÇIRMAA!" demezler bu sorduğun kız en iyi arkadaşın da olabilir, netten tanıdığın birisi de olabilir, verecekleri tavsiye aynıdır "ONDAN AYRIL!" buna güzelce kılıf uydururlar tabii "kim kendi görüntüsünü beğenmesin ki? kız arkadaşından ayrıl!" falan diye yalandan bişiler uydururlar. ama tavsiyeleri hep aynıdır.. ondan ayrıl.. erkeklerde de aynı durum geçerli. ama düşük dozajlarda "uzun saç kötü.. kestir"x100 ise kesinlikle iyi bişidir.. kısa saçlılar kıskanıyor demektir. kısalt ama kısa bi saç da kestirtme sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Efendi dursun diye kestirilir saç. Anarşik metalik atmosferik olcaksa uzun tutsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şöyle bir tavsiye vereyim sana evlath.. bir kere kestirirsen bir daha asla uzatamazsın bunu yaz bi yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi saçın uzama dönemine ait her bişi berbat zaten "uzatma dönemi olmasa sen de uzatırsın şimdi" diye counter yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 benim babamin saclari beline kadardi ama adam cafe, bar isletiyodu. o zaman siritmiyo. takim elbiseyle hakkaten komik lan. her daim göze baticaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sac uzatamıyanlar korkaklar ağlamış, pis demiş falan takmayın ubunları uzun istiyosanız uzun olsun. sac kıslığı uzunlkuğuyla dikkate alınıcaksanız zaten bırakın calışmayı kapanın evınızde oturun bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 uzatirken bir ara bi maymunluk donemi oldugu dogru biraz destek lazim o donemde cevreden yoksa sinirlenip kestiriyor insan saci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 toplu saç + takım elbise gideri oluyor yalnız. sadece çok sıkı olmasın o saç. tepeler bi garip duruyore o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cevremde ne kadar uzun sacli varsa(ben dahil gerci benim saclari max. omuzlarima kadar uzatmiştim) saclari kısalttiktan sonra huzura kavustu,bi kere kısa sacin rahatlıgına aliştiktan sonra,bidaha uzatasin gelmiyor zaten. İş ortamında heleki bele kadar sac büyük ihtimal sorun cıkartir bence. He tabi 1.90 boy+hayvan gibi vücud +agzinda iyi laf yapıyorsa :D o zaman kimse birşey diyemez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: uzatirken bir ara bi maymunluk donemi oldugu dogru biraz destek lazim o donemde cevreden yoksa sinirlenip kestiriyor insan saci abi bende bi bruce lee dönemi olmuştu.. acaip kötüydü yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 işte yanı, güzelce giyiceksin takımını, sacını adam gibi tarıycaksın traşını olucaksın, miss gibi gidiceksin nereye gidiyosan ne yapıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dasaaa said: toplu saç + takım elbise gideri oluyor yalnız. sadece çok sıkı olmasın o saç. tepeler bi garip duruyore o zaman istisnalar var dogru, ama bele kadar sac komik geliyo bana .azcik omuz altinda olsa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sizin saçlar nasıldı bilmiyorum ama uzun saç daha rahat ya.. saçları şekillendirme derdi ölümdü vallahi. şimdi max topluyorum.. 10sn falan bişi.. said: istisnalar var dogru, ama bele kadar sac komik geliyo bana .azcik omuz altinda olsa daha iyi. omuzu geçmedim hiç.sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fotoraf koysun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 asdasdasdsdfdf no way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 rahatlık ne abi, kısayken daha cok dert oluyodu sac, şimdi salıyorum gidiyo. ayrıca herşeyiniz cok rahat sacınızmı zor dliyo? rüzgarda sacların savrulmadıktan sonra rüzgara karşı yürümenin tadı varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 haydi dasaaa goster abilere/ablalara sacini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dasaaa said: asdasdasdsdfdf no way gerci topigi acana dedim ama... sen de koyabilirsin sdfh seninkiler kesin bonustur ama '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 saçı saçlar dökülmeye başladı diye kestirmem gerekecek.. ama olabildiğince erteliyorum. hele bi yazı geçirelim de bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sac maskesi de yabmiyosundur sen. badem yagi falan sür mis gibi oluyo. bi de cöven otu diye bisey varmis o da baya iyi geliyo. tabi irsiyse baska ama yine de besler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya kozmetik hedeler kolay.. bu devirde kullanmayan yoktur onları. ama genetikten dolayı olan sağlam damage vuruyor tabii max 1sene daha gider. çok inceliyor saçlar. fazla uçuşuyorrlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar