dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lan ben yakarim demisim zaten, seagle cik aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yok kızın birinden. ama kim bilmiyorum. sen biliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: hani bilgisayarinin basinda oyun oynayan birisi olup sevgilimle gorusmesem neyse Ne demeye çalışıyon la sen burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 temizlik imandandır.. yıkamak da gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 paticiğin %90 ına sövmüş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahaha su forumun %98,7 zaten bu sebepten ya kiz arkadasi yok yada görüsmüyor. aggro cekeceksin kardes deme böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adam haklı o cümleyi okuyunca direk aklıma şişman cengiz hana benzeyen saçları inek yalamış geriye taranmış bone geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Masakari said: xetraynex said: hani bilgisayarinin basinda oyun oynayan birisi olup sevgilimle gorusmesem neyse Ne demeye çalışıyon la sen burada ? oyun oynayinca kendini eglendirmek icin gorusmuyorsun ama ben calismak icin gorusmuyorum eglendirmeye vakit bulamiyorum bulsam yapacam demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kız senin çalışman gerektiğini mi anlamıyo. e bunu sormana gerek yokki. bi git la de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ne kadar hakli olursan ol, onu da oyalamaya hakkin yok simdi. sen oyaladikca o daha cok üzerine gelcek, sen beni artik seeeemiyosooooooon'lar baslicak. madem olmuyo bi tercih yapmak zorundasin. yok kiz elimin altinda dursun da yaza kadar idare ediyim, öpüsmek koklasmak iyi oluyo dayi ya demiceksin yani. ayip. madem o bu kadar bencil, sen öyle olma. yani uzamadan yol ver. daha tatsiz olcak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu kadın da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 fede said: kız senin çalışman gerektiğini mi anlamıyo. e bunu sormana gerek yokki. bi git la de ya iste sey diye goruyor sanki zorunlu birsey degil kendi kendine calismak tamam degil ama kendim istiyorum seviyorum hosuma da gidiyor evimde acip kitaplardan birsey ogrenince kendimi hayallerimi gerceklestirmeye daha yakin hissediyorum ama iste ona gore bir iste calismiyoruz ogrenciyiz ya bir sorumlulugumuz yok, bir hoca odev vermemis vize yok bise yok, calismak zorunda degilsin kendi kendine is cikarma diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi bu gece kadınlar haklı! konu mutfakta mı geçiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kiz hakli, anlasamiyosaniz ayrilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Oyala kızı yaza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vaniLLe said: ne kadar hakli olursan ol, onu da oyalamaya hakkin yok simdi. sen oyaladikca o daha cok üzerine gelcek, sen beni artik seeeemiyosooooooon'lar baslicak. madem olmuyo bi tercih yapmak zorundasin. yok kiz elimin altinda dursun da yaza kadar idare ediyim, öpüsmek koklasmak iyi oluyo dayi ya demiceksin yani. ayip. madem o bu kadar bencil, sen öyle olma. yani uzamadan yol ver. daha tatsiz olcak yoksa. alakasi yok keske beni bu kadar sevmese keske bana sensiz ne yaparim demese hersey cok daha kolay olurdu edit: yani kiz elimin altinda dursunla alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi sensiz ne yaparım diye bişey yok niye inanıyorsun ki sdfs. gayet devam edicek hayatına sensin rahat ol. şımartmayın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 adam çalışıyorum diyince mesai saati filan zannetim. kitap okuyomuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 demin sen yaza kadar idare edeyim gibi bir cümle sarfettigin icin öyle dedim de, vicdan yapiyosun yani. e yaparsin normaldir de sen zaten su konuma dayanamayip bitirecek raddeye geleceksin ve sonunda olacak olan sey o. ayrilcaksiniz. normal. iki üc aglar, gecer. icinden cikilamayacak bir durum yok aslinda. sen bu kiza daha cok katlanir misin katlanmaz misin. önce o sorunun cevabini ver kendine sonra faaliyete gecir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sevgilim kusura bakma dışarı çıkamayız pul koleksiyonumu sayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sensiz ne yaparim diyene, yapabiliceklerinin listesini veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 25 dk 35 snlik bir telefon konusmasindan daha kurtularak buraya kendimi atmis bulunuyorum. konusmanini yarisinda "hadi ben bilgisayara geciyorum staj basvurularima devam etmem lazim" dedigimde "hi gec zaten konusmak istemiyormusun sevgiline? bugun sevgilin ne izledi film sormuyorsun hic ne yapti ne yedi diye" gibi tripler aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sicarim boyle iliskiye diyip koturt diye kapaticaktin telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 iyi de telefonu kapatıp foruma gelmişsin...kadınların içgüdüleri sağlam olur,anlamış bir numara kıvırdığı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar