Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surekli bulusmak vakit gecirmek isteyen sevgili

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

erkeklerin en büyük sorunu bu işte.

birşeyden rahatsız oluyorsanız "rahatsız oluyorum " diyin. ilişkinin başları diye sesinizi çıkarmamazlık yapmayın kibarca söyleyin. sonra cicim ayları geçince rahatsız olduğunuz için yapmıyosunuz sonra karşınızdaki "böyle değildin" diyince öyle dedi oluyor.

iyi de dedim ki
acik acik soyledim
ben her gun disari cikmak istemiyorum dedim isim var yapmam gerekenler var dedim
acik acik hayallerim var dedim
kavgasini ettim
cok tartistim
bir yere gitmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

birsey soracam
yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi
ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu.

her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs.
hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye

telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya

eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde.

yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de?

en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum.

tabi mutlaka, böyle olmalı. devam edin sdf
Sosyal ağlarda paylaş

haci tartistik ve isim benim icin senden daha onemlidir ogrendiklerim kariyerim calismam ve basarmak istedigim seyler senden daha onemli dedim yuzune karsi yanimdayken hem de telefonda filan da degil
daha nasil aciklayayim

hani bilgisayarinin basinda oyun oynayan birisi olup sevgilimle gorusmesem neyse
oyun oynamaya filan vaktim yok
o kadar cok yapmam gereken is var ki
ilgilendigim bircok proje, ogrenmem gereken teknolojiler, yurtdisinda calisabilmek icin oraya gidebilmek icin kendimi gelistirmem gereken bazi konular...

yani bu sizce ustu kapali bir konusma mi?
Sosyal ağlarda paylaş

şöle
"hmm.. yapıcak işlerim olduğunu söylediğimde bile bu basit cümleyi anlamayacak kadar salak olman gerçekten ilgimi çekiyor. aslında bunu daha uzun süre incelemek isterdim ancak şimdi çalışmam lazım. eğer bir gün tübitak'tan burs alırsam senin beyninin nasıl çalıştığını ya da çalışmadığı incelemek için geri dönerim..

o zamana kadar.. arrivederci!

ha bu arada bu dediğimi de anlamamışsındır.
özet geçeyim, "ayrılıyorum" mail kutuna, facebook'a twitter'ına ve cep telefonuna bu konu ile ilgili mesajları geçtim. unutursan ayrıldığımızı hatırlayasın diye.."

demelisin

garantili yani.. kesin ayrılırsınız böle
Sosyal ağlarda paylaş

ayril filan diyenlere soyle diyeyim
o beni seviyor
ben de onu sevmiyor degilim elbet seviyorum aramizda bir duygusal bag var ama bu sorunu asamiyorum ve bazi konularda bana engel oluyor.

ayrildik gecende, geldi pesimden filan dayanamadik diye.
yani ben oyle sert bitti diyen bir insan degilim
o da oyle degil
e arada bir bag da var
ama arada buyuk bir sorun da var
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

xetraynex said:

hatta telefonu acinca yarim saat telefondayiz kapatmiyoruz bir turlu kapatinca da trip atiyorsun dedim

daha acik diyebilir miydim ki?

bu çok ayıp olmuş, ayıyız biraz herhalde. bu kız seni birdaha aramasa normal yani.

odun gibi soylemedim heralde canim guzel guzel soyledim
telefon surelerimiz cok uzun arayinca cok uzun sure telefonda kaliyoruz rahatsiz ediyor beni filan diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...