SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kadın haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Suark said: aga 1 sene oldu hersey oturdu zart zurt dıosan, senden geçmiş demekki olay, alışkanlık olmuş artık sana. Ya kendine çeki düzen vericen ya da hatunu üzmicen. anlayamadim ne demek istedigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bak doğru valla,haklı şimdi burda bella,sonra kadınlara derler bir de,üstü kapalı konuşyuorlar diye...erkekler de üstü kapalı oynuyorlar,tüm kartlarını göstermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kadın doğru konuşmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bella said: erkeklerin en büyük sorunu bu işte. birşeyden rahatsız oluyorsanız "rahatsız oluyorum " diyin. ilişkinin başları diye sesinizi çıkarmamazlık yapmayın kibarca söyleyin. sonra cicim ayları geçince rahatsız olduğunuz için yapmıyosunuz sonra karşınızdaki "böyle değildin" diyince öyle dedi oluyor. iyi de dedim ki acik acik soyledim ben her gun disari cikmak istemiyorum dedim isim var yapmam gerekenler var dedim acik acik hayallerim var dedim kavgasini ettim cok tartistim bir yere gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o zaman size ayrılık vakti gelmiş genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hatta telefonu acinca yarim saat telefondayiz kapatmiyoruz bir turlu kapatinca da trip atiyorsun dedim daha acik diyebilir miydim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sağ kulağına dirseğinle vur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "daha acik diyebilir miydim ki?" said: şey evet-- ayrılmak istiyorum,sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: birsey soracam yani daha once ya beni bu kadar rahatsiz etmedi ya da bu kadar abarti degildi ben de hatirlayamiyorum tam eski iliskilerimde nasildi. zaten cok eskiden boyle bir suru mesaj olaylari filan yoktu bedeva konusmalar yoktu. her sabah ve her gece yatmadan mesajlasiyormusunuz? her sabah gunaydin, her gece iyi geceler vs. hayir ben demiyorum demeyince hemen telefon geliyor neredesin merak ettim diye telefonu acinca mesela en az 20 dakika. gunde ortalama 1-1.5 saat telefondayim. gunde 1 saat telefon kulagimda konusmak istemiyorum ya eskiden avea 2 kontore 10 dakika konusur, 10 dakka olmadan kapatirdim. gunde en fazla 2 kere 20 dakika konusurdum eski iliskilerimde. yanlis mi dusunuyorum anormallik bende mi? bu kadar iletisim abarti geliyor mu size de? en az 2-3 gunde bir aksamlari bir kac saatlik skype video konferanslarini da saymiyorum. tabi mutlaka, böyle olmalı. devam edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 haci tartistik ve isim benim icin senden daha onemlidir ogrendiklerim kariyerim calismam ve basarmak istedigim seyler senden daha onemli dedim yuzune karsi yanimdayken hem de telefonda filan da degil daha nasil aciklayayim hani bilgisayarinin basinda oyun oynayan birisi olup sevgilimle gorusmesem neyse oyun oynamaya filan vaktim yok o kadar cok yapmam gereken is var ki ilgilendigim bircok proje, ogrenmem gereken teknolojiler, yurtdisinda calisabilmek icin oraya gidebilmek icin kendimi gelistirmem gereken bazi konular... yani bu sizce ustu kapali bir konusma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ne dememizi bekliyosun abi herkes yorum yaptı seç birini yap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şöle "hmm.. yapıcak işlerim olduğunu söylediğimde bile bu basit cümleyi anlamayacak kadar salak olman gerçekten ilgimi çekiyor. aslında bunu daha uzun süre incelemek isterdim ancak şimdi çalışmam lazım. eğer bir gün tübitak'tan burs alırsam senin beyninin nasıl çalıştığını ya da çalışmadığı incelemek için geri dönerim.. o zamana kadar.. arrivederci! ha bu arada bu dediğimi de anlamamışsındır. özet geçeyim, "ayrılıyorum" mail kutuna, facebook'a twitter'ına ve cep telefonuna bu konu ile ilgili mesajları geçtim. unutursan ayrıldığımızı hatırlayasın diye.." demelisin garantili yani.. kesin ayrılırsınız böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 İlişkilere hoşgeldin. Kızlar sürekli ilgi ister göstermediğin zaman tekmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: hatta telefonu acinca yarim saat telefondayiz kapatmiyoruz bir turlu kapatinca da trip atiyorsun dedim daha acik diyebilir miydim ki? bu çok ayıp olmuş, ayıyız biraz herhalde. bu kız seni birdaha aramasa normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayril filan diyenlere soyle diyeyim o beni seviyor ben de onu sevmiyor degilim elbet seviyorum aramizda bir duygusal bag var ama bu sorunu asamiyorum ve bazi konularda bana engel oluyor. ayrildik gecende, geldi pesimden filan dayanamadik diye. yani ben oyle sert bitti diyen bir insan degilim o da oyle degil e arada bir bag da var ama arada buyuk bir sorun da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu arkadaş kızdan mı kaçıyor? ben mi yalnış anladım. üstüne gelip bi de topik mi açmış paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @fede: adam kız bulmuş, hava atıyor olm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 olan var olmayan var ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yanina git. yaninda dur (paralel bir sekilde hani ilkokulda istiklal marsi okunurken dizilirsin ya o sekilde) elini onun agiz hizasinda kaldir elinin ic tarafi ile agzinin üstüne hizlica vur. mutlu olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bella said: xetraynex said: hatta telefonu acinca yarim saat telefondayiz kapatmiyoruz bir turlu kapatinca da trip atiyorsun dedim daha acik diyebilir miydim ki? bu çok ayıp olmuş, ayıyız biraz herhalde. bu kız seni birdaha aramasa normal yani. odun gibi soylemedim heralde canim guzel guzel soyledim telefon surelerimiz cok uzun arayinca cok uzun sure telefonda kaliyoruz rahatsiz ediyor beni filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @fede: kızlar bizi çağırsalar biz giderdik halbusi.. yalan söylüyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 okulu bile yakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 okulu bile yikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaa sen sanki birinden korkuyomuşsun gibi geliyo bana forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar