xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Selamlar, Skilmaya basladim artik bu olaydan, kiz arkadasim yurtta kaliyor ben normal evimdeyim. Yurtta kaldigindan yurtta durmak istemiyor skiliyor kucucuk odada, zaten hep de okulda ondan dolayi surekli vakit gecirmek istiyor. Ben de surekli birseylerle ugrasiyorum, projeler olsun cesitli seyler okuyarak kendimi gelistirme olsun. Isim var diyince hemen trip. Sonra yaparsin diyor, e sonra sonra diyorum nereye kadar sonra? Evindeyken yapmiyormusun diyor. E gunde hic 2-3 saat dinlenmiyim mi ben bir televizyon filan izleyerek? Yurttan okul 60 saniye, ben her gun sadece yola 2 saat veriyorum 1 gidis 1 gelis. Her gun okuldan onla bulusmadan gidemiyorum, gidersem trip. Cuma ctesi pazarim bos, 1 gunu senin olsun 2 gununu benle gecir diyor. Zaten okulda da ayni yerdeyiz 2 dersimiz bile ortak, her an surekli surekli benle olmak istiyor... Yani ben de anliyorum skiliyor kiz yapacak birsey yok okulda, benim gibi birseylere calismiyor veya birseylerle ugrasmiyor. (Ozellikle bos zaman bulunca yazilim kitaplari ile yeni seyler ogrenmeye calisiyorum cunku 1 yil sonra okul bitecek ve yurtdisina gitmek istiyorum) ve evet konustum acik acik, hatta benim kariyerim isim calismam ogrenmem senden daha onemlidir diye acik acik soyledim, baya tartistik ama birsey degismedi gorunen o. bir akil verin allah askina delirecem burada, bir cozum, en azindan yatistirici bu sorunu azaltici. veya size de oluyormuydu boyle seyler neler yaptiniz olmamasi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kibarlık olsun diye sikilmayanın ilk i'sini yazmaman seni ideal erkek yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xanax içir abi kıza o uyur sen takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o kafada bir insan zor düzelir. ya postayi koyacaksin ya da katlancaksin. ama daha efektif bi cözüm istiyosan, arkadas bul ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ayrıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 @moncici el aliskanligi zaman zaman kimisi ingilizce klavye oldugunu anlamiyor baska yazismalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ona küçük meriçler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ona aklını karıştıracak sorular sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 napae said: Ayrıl gitsin. 2 dersim ortak ya, zaten yaz geliyor simdi birsey yapmak istemiyorum en azindan yaza kadar idare etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sen de ayni sekilde onun üzerine git, durmadan ara. sIkilsin '.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 öf ya elini verirken kolunu kaptırırsa. ya sen ilgi gösterdikçe daha da ilgi isterse. kör kuyu mübarek. yakında ayrılırsınız zaten salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hakkaten ya. needy sevgili hic cekilecek sey degil. büyüyememisler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nerden buluyorsunuz abi böyle kızları şu forumda bir insan da aklı yerinde bir kız bulsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vaniLLe said: o kafada bir insan zor düzelir. ya postayi koyacaksin ya da katlancaksin. ama daha efektif bi cözüm istiyosan, arkadas bul ona. kedi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: napae said: Ayrıl gitsin. 2 dersim ortak ya, zaten yaz geliyor simdi birsey yapmak istemiyorum en azindan yaza kadar idare etsin sen de ayrı tipmişin "yaza kadar takılayım yazın yenisini bulurum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ardeth said: nerden buluyorsunuz abi böyle kızları şu forumda bir insan da aklı yerinde bir kız bulsun ya. NERDEN BULDUKLARINI ÖĞRENEBİLİRSEK BİZ DE ORAYA GİDECEĞİZ!!!! ben hoth veya yavin'den buluyorlar diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pasta said: vaniLLe said: o kafada bir insan zor düzelir. ya postayi koyacaksin ya da katlancaksin. ama daha efektif bi cözüm istiyosan, arkadas bul ona. kedi mi lan bu kismen. bir kedinin needy'ligi var üzerinde. durmadan ilgilencen, oksican, mamasini vericeksin, kumunu haz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ardeth said: xetraynex said: napae said: Ayrıl gitsin. 2 dersim ortak ya, zaten yaz geliyor simdi birsey yapmak istemiyorum en azindan yaza kadar idare etsin sen de ayrı tipmişin "yaza kadar takılayım yazın yenisini bulurum" ayrilmama bahanesi 2 dersim ortak ve yaza kadar idare etmesi mustehaksin desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Önce suratına tükür, sonra peçeteyle sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaa said: NERDEN BULDUKLARINI ÖĞRENEBİLİRSEK BİZ DE ORAYA GİDECEĞİZ!!!! ben hoth veya yavin'den buluyorlar diye duydum ses teknolojisini kullan dasa..çağır ...bu devirde gitmek de neymiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 zeper gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 başlığa hitaben; ya bence ayrıl, aynı aynı ama aynı durumda olan bir arkadşımın ilişkisi geçen hafta bitti,çocuk da senin gibi,bayağıdır bu gidip sürekli buluşmadan rahatsız oluyormuş,ama bir türlü de harekete geçmemiş 6-7 ay tutmuş içinde,,,sonrası mı? sonrası bayağı kötü bitti,bayağı bayağı kötü ayrıldılar..en iyisi tatlı tatlı ayrıl,uzattıkça zoku çıkar. amma çok ikileme kullanmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ehehe komikmiş.. dasaaa said: zeper gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nası yaz geliyo lan daha marta giremedik. 4 ay var neresinden baksan. bahar geliyo desen hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar