Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Valla sen şimdi sen 17 yaşındasın hiç uğraşma :) Seneye girersin artık :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hafif sakal varmi? varsa sorun yok sormazlar bile. (Default erkek konusuyorum yanlissa belirt)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Caranlothwen, 04 Eylül 2004 11:40 tarihinde demiş ki: eh 18 değilim ama ısrar edersem kabul ettirecek bir durumdayım yani... Sorun kalmadı o zaman :) Hem ben 18 imde hissediyorum bir kere :) hayatın boyunca da öyle hissedeceksin zaten...özellikle de 40 ını geçtikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 cogu yerde 18'e basman onemli doldurman degil barlarmi$ hede hodoymu$ birtek ehliyette 18'i doldurman gerekiyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 -cevap veriyorumm. ccC..[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben dedim ulan 18 olayına girrimtüm barlara akacam heh 18 olayına girdiim de 3 4 ay bara gitmedim[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya scan et bi yerden 6 bul yapistir print et kapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 önemli olan yaşın diil nassı gorunduun 18 kadar ya da daha fazla gozukuosan sorun yok ztn :)[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben diyodum öle önemli diil diil diil bi gün polis bastı gerisi de ınının ınının ınının[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ankara-Saklıkent'te anathema konseri var ya hani ona gitmek istiyorum... Girerken sorun çıakrtır mı??[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar