Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lütfen çok acil!!! almanca bilen arkadaşlar

rona

Öne çıkan mesajlar

werde demiş adam sen werbe yazmışın, werbe diye bişey yok diyorum ben de bu ne diyo :D
werden= olmak demek. mesela ich werde einen Friseur. berber olcam demek. ama olmak durum halinde diil yani ilerde olucam anlamında falan kullanılıyo. türkçedeki olmak ı %100 kapsamıyo.

sterben=tam anlamıyla ölmek demek.

sterbe ve werde de ya emir halinde kullanılmış ya da ben anlamında, cümleyi tam olarak yazarsan yardımcı olurum.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

solonor işallah senin almanca benim fransızca gibi diildir :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 05 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
Solonor'un almancası ile kuyuya inilmez. Siz onun almanca öğretmenine sorun bir de :D
KATİL ETMEYİN ULAN BENİİİ HÖYTTTTTTT :HRR:[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Sosyal ağlarda paylaş

Werde 'ol' demek emir yane werden mastar hali oluyo
sterbe de dendiği gibi 'öl' demek sterben mastar hali

sana 2 cümle yaziim hatta
Nie werde eine Schlampe = hiç bir zaman bir orospu olma :)

Sterbe du Schlampe !!! = öl seni orospu :)[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

ich möchte şiş köfte dicektin :)
boş muhabbetler bunnar arkadaslar geçelim ..[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...