rona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 werde ve sterbe kelimelerinin anlamını bilen varsa.yada yanlış mı yazılmış bu kelimeler.... bilen varsa nolur cvp versin[signature][hline] ****** FENERBAHÇE CUMHURİYETİ nüfus: 26.000.000 rakım: 6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 werbe=ol sterbe=öl rammstein mı dinliyorsn bakiim?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 werde demiş adam sen werbe yazmışın, werbe diye bişey yok diyorum ben de bu ne diyo :D werden= olmak demek. mesela ich werde einen Friseur. berber olcam demek. ama olmak durum halinde diil yani ilerde olucam anlamında falan kullanılıyo. türkçedeki olmak ı %100 kapsamıyo. sterben=tam anlamıyla ölmek demek. sterbe ve werde de ya emir halinde kullanılmış ya da ben anlamında, cümleyi tam olarak yazarsan yardımcı olurum.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yani, sterbe hem öl demek, hem de ölüyorum falan da demek yani. kısaca cümleyi yaz istersen. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ulan yanlışım olabilir he, 3 aydır almanca konuşmuyorum eheh. :=)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Solonor'un almancası ile kuyuya inilmez. Siz onun almanca öğretmenine sorun bir de :D[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 solonor işallah senin almanca benim fransızca gibi diildir :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Kendercik, 05 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Solonor'un almancası ile kuyuya inilmez. Siz onun almanca öğretmenine sorun bir de :D KATİL ETMEYİN ULAN BENİİİ HÖYTTTTTTT :HRR:[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zhuahua pardon klavye surtmus=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sözlükte sterbe ye yok olmak yazmış vala[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sordum soruyu soktum boruyu hesabı herif hala cevap vermedi :) [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 05 Eylül 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sterben ölmek abi, 23974623974 yan anlamı yok olmak olabilr :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Werde 'ol' demek emir yane werden mastar hali oluyo sterbe de dendiği gibi 'öl' demek sterben mastar hali sana 2 cümle yaziim hatta Nie werde eine Schlampe = hiç bir zaman bir orospu olma :) Sterbe du Schlampe !!! = öl seni orospu :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 birde ich mihte ayne köfte var (yazılışını unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ich möchte şiş köfte dicektin :) boş muhabbetler bunnar arkadaslar geçelim ..[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ulan avusturya doğduk ama almanca küfür dışında bi bok bilmiyoruz iyi mi? ( küfürü de savunmak için öğrendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oha schlampe orspu demek mi? biizm hoca paso soyluyo ama oehah eyvallah deamon :D saolasn yarın baltayla giriyorum okula[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar