Freak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yeni yükledim guitarpro 4 ü ama tablardan ses alamıyorum ekstra bi ayarmı yapmam gerekiyor yoksa nedir. Aynı sorunla karşılaştıysanız nasıl hallettiğinizi anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 midi çıkışını seçiyorsun ya baştan hepsini dene eninde sonunda ses alırsın sanırım[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aynı sorun bende de var midi optionsla oynadım biraz ama cözemedim ses gelmiyor bir türlü. nasıl düzeltebilirim?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar