artstvol Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 En güçlü İspanyol RTS oyuncularından biri olan Pedro 'LucifroN' Moreno Duran Fnatic organizasyonundan İspanyol bir takım için ayrıldığını açıkladı. Pedro 'LucifroN' Moreno Duran birçok oyuncu gibi Warcraft 3’ten Starcraft 2 oyununa profesyonel olarak dönenlerden birisi.Fnatic’ten ayrılan oyuncu İspanyol takım olan Aprender ile yollarını birleştirdi. Dreamhack Winter 2010’da ActionJesus’a yenilgisinden sonra genç İspanyol yeni bir yükseliş için yeni bir takıma arayışına girmiş olabilir.Warcraft 3’te geçirdiği bir kaç yıla bakıcak olursak ESWC Asia Master of Cheonan ve King of Kings Championship 1. likleri ve BlizzCon 2008 ikinciliği var. Kaynak : http://games.hardwarena.com/index.php yabancı kaynak da yazabilirdim fakat,burada haber yapılması hoşuma gitti.
artstvol Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben açıkçası bu İspanyol takımını bilmiyorum.Bu transferden sonra ne derece iddalı olabileceklerini merak etmekteyim.(en azından Wizards'a karşı)
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yer yerinden oynar şimdi. edit : lucifron kiwikakaymış beyler yoksa o öyle oynayamaz.
artstvol Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lucifron kiwikaki seviyesinde zaten,kiwikaki lucifron olsun hatta :P
Öne çıkan mesajlar