copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kayda nred'den 1.5 yıl once aldığım accountun şifresi değiştirilmiş. fazla söze gerek yok bu işin nasıl yapıldığı hakkında. satılan accountun 1.5 yıl sonra bu şekilde çalınmasını birileri içine sindirebiliyorsa bir şey diyemeyeceğim. ama o accountla kayda yeni char açıp türklerin arasına kayanayabileceğini ve türklerinde seni kabul edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. ben bu accountu satan ümitle tanışmıştım. bunu yapabilecek birisine benzemiyordu. öte yandan çok fazlada opsiyon kalmıyor geriye. neyse dilerimki accountumu çöken sen değilsindir. ve dilerimki bu accountu hackleyen kişi gün yüzü görmez arkdaşlar şu nickleri online görürseniz lütfen buraya yazın nred 50 sorc kay osimdi asker 50 cleric queniwere numune 50 necro queniwere[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Geçmiş olsun ;([signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 umiti yakından tanıyorum bende senin dediğin gibi bunu yapıcak birisi değildir eğer oyunu oyanamak isterse benimkiler ve kendi accountları da dahil 4 account var oynıyabileceği (ki bu accountlarda toplam 8 tane lvl 50 var artifactli filan) hiç bir zaman böyle birşey yapmaz daoc oynamıyor artık zaten. onun böyle birşey yapıcağı ihtimalini düşünmen bile yanlış eğer istiyorsan sende yoksa filan özelden cep numarasını verebilirim sana kendisi ile görüşürsün.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya bu accountla oynayan bir arkadasım sorcu anlamak için nred le kayda oyuna girmiş. 'biri geldi accountu bana geri ver falan dedi.olmaz dedim. al bitarafına sok dedi'dedi... accounu geri veremzdik o kadar char kastiktan sonra ümitin yanında o zamnalarda dolanan bir ufaklık vardı. garip bişiydi. benim asıl şüphelendiğim kişi o. neyse ümitin cebini özelime atarsan kendisi ile bir konusmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 son 1-1.5 yıldır nred i nebuladan eskiden ircde tanıştığım bi eleman oynuyordu nick i stoker dı sanırım Guinevere de bi pally açmış kasmış oynuyordu hatırladığım kadarıyla arada nred ile girip 1 saat fln durur çıkardı ama son 3 aydır fln görmedim ve cafeden oynuyordu acc u da oradaki özgür yada ali adında biri mi ne vermişti tam hatırlamıyorum ama bildiklerim bunlar.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oralarda bir sorun yok. o serverda bir ekip olarak oynuyruz. bahsettiğin adama deil şifrelerimi vermek canımı emanet ederim. bütün şifrelerinide bilirim. zaten yukarda anlattığım olayıda bana o anlattı. nred le girdiğinde birisinin accountu isteyip küfrettiğinden falan. benim ümite ulaşmam lazım[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben sadece bildiklerimi söyledim kimseyi yargılamıyorum şifreni verdin vermedin diye. umarım hallolur sorun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 valla uzuldum bunu duyduguma :( bu tip insanlari ne yapmak gerek bilemiyorum benim butun online oyunlardaki ilk kuralim sifremi isteme benden buz gibi sogurum senden :D[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Geçmiş olsun.Geçenlerde bizim cafedende birisi hack olmuştu.Biliyorsunuz burda sagolsun arkadaşlar yardımcı olmaya çalıstı ama acctı alamadık :( Gizli soru mail vs olmadıgı için. [Bu mesaj Ciguli tarafından 28 Ağustos 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 En iyisi mis gibi evden oynican kimseyede bi bilgi falan vermicen :) Ohh bakınız ben hiç hacklenmiyorum :P[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
julien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konu ile ilgili hiç alakam yoktur, adımın geçmiş olması rahatsiz etti o nedenle mesaj yazıyorum. zaten 3 tane accountum var, 4. sunu de ödüyor olmak gereksizdi. Zaten daoc bile oynamıyorum. Konuyu sende biliyorsun zaten, tel de konuştuk. Umit, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar