Moss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Su an itibariyle acc mi bi arkadasla trade ettim bundan sonra mosqi canım infilim baskasındadır mesaj atıpta cevap vermesse sonra bana kufur etmeyin bundan sonra midgardlıyıgh icabında tanıyanların ve emegi gecenlerin bilgilerine[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 madencim benim us kay e bekliyoruz seni :)[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Lancelot / hib gel yaa hiç Türk yok :([signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar