dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jXNyEiw28D0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o değilde richard quest gibi konuşabilsem her sabah kahvaltıyı başka kadınla yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://cdnedge.bbc.co.uk/olmedia/545000/images/_548106_richard_quest150.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 konuşabilsem dedim ama tipini sen alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaa bak sakın bağlı olduğun belediyeye böle yeraltı fabrikaları, şehirleri, teknolojik gökdelenler falan çizip götürme olm anlamazlar alırlar içeri giydirirler straight jacketi valla, çizceksen böle küp küp gri yada çamur rengi apartman stili binalar çiz en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben yapıyorum olm, çiziktirme işini başkaları hallediyor. ben procesini şeydüyorum. ama imkanım olsa belediye başkanlıı yapmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 SoulCube said: o değilde richard quest gibi konuşabilsem her sabah kahvaltıyı başka kadınla yaparım. iyi diosun ama Richard Quest her sabah başka adamla kahvaltı yapıyo, dikkatt derim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 central parkı kafa 300-500, boynunda bi iple, çıplak bi şekilde geçmeye çalışırken yakalanmışlığı da var kendisinin.. her sabah kahvaltı edemiyor desek daha doğru olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar