Ivor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ewt biz abimle bu oyunu hep oynuoduk .dedik gidip cafeye multi oynayalım gittik ama bi turlu multiplayer mdunu bulamadık .bu oyunun multiplayer ı vr mı ?yannız tek bilg ustunden deil.Lan ile
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 öyle bişey yok bildiğim kadarıyla ama böyle bir eklenti çıktıysa o başka[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 LAN ile yok oyunda. iki kontrol cihazı ile aynı bilgisayarda oynanılabilir[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben arkadaşımla beraber 2gamepad takıp oynuom bilgisayarda(gerçi klavyede daha iyi oynanıyor o başka tabi)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Öne çıkan mesajlar