Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirchade UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonuç türkiyedeki playerlar çingene apaçi oldugu için olmadı halbu ki biz magic & arrowdan imporcu apepelere hitap edicektik ama olmadı

ph kapalı oluncada eski playerlar gelir dedik onlarda gelmedi e yeni nesilde ph kapalı olunca kasamadı sonuç türkiyede adam gibi uocu kalmadı

ph kapalı = 0 player
ph açık = nebula
Mesaj tarihi:
bir de kendi içinde katlanıp top olan battaniyeler vardır ki onlar takdire şayandır. bir bölge kocaman bir yığın altında kalırken bir bölge sırf çarşafla yetinir

bu sana tanıdık geldi mi ?
Mesaj tarihi:
m&a bir fiyasko değildi olaya nereden baktığına göre değişir bu durum. tamam kabul ediyorum ilgilenemedim çünkü uçuşlarım vardı ancak bu o sunucuya laf edebilme hakkını hiç bir şekilde size vermez. yine açılsa yine ayarlansa yine o üye sayısına sahip olur.

tutunamamış olması başarısız olduğu için değil iş yoğunluğu sebebiyle ilgilenilmediği içindir.
Mesaj tarihi:
Pipet said:

somon ağlamış (:P)

yok kanka troll rage atıcaktım sonra baktım ki adamda troll az trolltroll muhabbetedelim dedik ortada bir şey yok yane trollca muhabbet bunlar aslında orda dertleştik biz kodlamalarla
Mesaj tarihi:
Bunun ph ile alakası olmadığını sunucunun sahibinin de söylemesi güzel birşey parasal anlamda çok yatırım yapılmış olabilir, kodsal olarak çok uğraşılmış olabilir ancak planlama eksik yapılmışsa ve ilgisizlikte varsa böyle bir sonuçta kaçınılmaz olur.

Zamanında bir Medieval UO vardı bilenler bilir belki de Tr'de ilk defa farklı birşeyler deneyen sunucuların ilklerindendi ve tutmadı, kapandı. İnsanlar oradan şu sonucu çıkardı: demekki türkiyede değişiklik oyuncu çekmiyor. Tamamen yanlış bir çıkarım ki o serverda bizzat bulunan kişilerdendim, oyunda stuck yoktu ve haritada bir hatadan dolayı çukura düşüp 4 gün page atıp çıkarılamamıştım en sonda sunucuyu bırakmak zorunda kalmıştım. Buna bağlanacak sebep değişiklik olamazdı bu düpedüz ilgisizlikti ve bu sonuçta kaçınılmazdı tıpkı magic arrow'un da başına gelen gibi belki daha birçok faktör vardır ancak ilgisizlik en acımasız olanıdır.
Mesaj tarihi:
hayır ph açık kapalı muhabbeti değil, birçok sunucunun hakkı yenmiştir türkiyede, millet o kadar iki yüzlü ki ph kapalı sunucuda işimiz gücümüz var kasacaz mı deyip sunucuda oynamıyor ancak şu sıralar hit olan yabancı bir sunucuda fink atılıyor. bi özentilik var yada bilmiyorum var bişeyler.
  • Yeni Oluştur...