Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sonuç türkiyedeki playerlar çingene apaçi oldugu için olmadı halbu ki biz magic & arrowdan imporcu apepelere hitap edicektik ama olmadı ph kapalı oluncada eski playerlar gelir dedik onlarda gelmedi e yeni nesilde ph kapalı olunca kasamadı sonuç türkiyede adam gibi uocu kalmadı ph kapalı = 0 player ph açık = nebula
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 floryada galerisi olan eniştemden panaremasını alıp 4 kişi dövmeye gelicez adres ver
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bir de kendi içinde katlanıp top olan battaniyeler vardır ki onlar takdire şayandır. bir bölge kocaman bir yığın altında kalırken bir bölge sırf çarşafla yetinir bu sana tanıdık geldi mi ?
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 15 günde kapanan serverı savunuyosun geç
Sirchade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bölüyorum ama sanırım bunu o sunucunun kendi konusunda tartışsanız daha doğru olur?
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Öyle bir sunucu artık varolmadığı için konusu da yok
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 oha epic thread dönmüş burada ahah yeni shardda başarılar
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 m&a bir fiyasko değildi olaya nereden baktığına göre değişir bu durum. tamam kabul ediyorum ilgilenemedim çünkü uçuşlarım vardı ancak bu o sunucuya laf edebilme hakkını hiç bir şekilde size vermez. yine açılsa yine ayarlansa yine o üye sayısına sahip olur. tutunamamış olması başarısız olduğu için değil iş yoğunluğu sebebiyle ilgilenilmediği içindir.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Magic Arrow senin deyiminle bknz. "Kanka çalışsam 100 alırdım" oluyor black lupin
Nomos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Pipet said: somon ağlamış (:P) yok kanka troll rage atıcaktım sonra baktım ki adamda troll az trolltroll muhabbetedelim dedik ortada bir şey yok yane trollca muhabbet bunlar aslında orda dertleştik biz kodlamalarla
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bunun ph ile alakası olmadığını sunucunun sahibinin de söylemesi güzel birşey parasal anlamda çok yatırım yapılmış olabilir, kodsal olarak çok uğraşılmış olabilir ancak planlama eksik yapılmışsa ve ilgisizlikte varsa böyle bir sonuçta kaçınılmaz olur. Zamanında bir Medieval UO vardı bilenler bilir belki de Tr'de ilk defa farklı birşeyler deneyen sunucuların ilklerindendi ve tutmadı, kapandı. İnsanlar oradan şu sonucu çıkardı: demekki türkiyede değişiklik oyuncu çekmiyor. Tamamen yanlış bir çıkarım ki o serverda bizzat bulunan kişilerdendim, oyunda stuck yoktu ve haritada bir hatadan dolayı çukura düşüp 4 gün page atıp çıkarılamamıştım en sonda sunucuyu bırakmak zorunda kalmıştım. Buna bağlanacak sebep değişiklik olamazdı bu düpedüz ilgisizlikti ve bu sonuçta kaçınılmazdı tıpkı magic arrow'un da başına gelen gibi belki daha birçok faktör vardır ancak ilgisizlik en acımasız olanıdır.
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hayır ph açık kapalı muhabbeti değil, birçok sunucunun hakkı yenmiştir türkiyede, millet o kadar iki yüzlü ki ph kapalı sunucuda işimiz gücümüz var kasacaz mı deyip sunucuda oynamıyor ancak şu sıralar hit olan yabancı bir sunucuda fink atılıyor. bi özentilik var yada bilmiyorum var bişeyler.
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Iyi laf çarptırılmış. Kalabalık olduğu için başladık yoksa evde sunucu açar kendi kendimize single player oynardık yani
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Onu yapsan daha iyiymiş işte en azından itemların duruyor olurdu
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 item delisi gördüm sizi. Oyun oynamak için oynuyoruz sadece. Gereksiz yere tartışma çıkartmayalım.
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Emeklerinde duruyor olurdu. Kavga değil ki single player ultima online daha faydalı diyorum
Öne çıkan mesajlar