liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ömrümde toplasanız 5 kere gitmişimdir McDonalds'a(Burger King yeah). En son okuduğumda 5 kişi ölmüştü Burger King'in etlerinden (ekolimidir e-kolimidir ne o bakteriden) sırf bu yüzden McDonald's a yöneldim. Yarın bi uğrayıp hamburger yardırasım var ama çok aç olacağım muhtemelen. Mc fanları bana doyurucu bir menü söyleyebilir mi? (adamlar cuzdanı yakmadan tabi) En son BigMac yemiştim adına kanıp o kadar ufağını ben atıştırmada bile yemiyorum. O kadar ufaktı.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 McDonalds çocuk işi abi.Burger döver Mc'i.KFC hepsini döver sdfsdf
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 türkiyedeki burger kingin etlerini türk firmaları veriyor ecoli falan yalan türkiyede
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Zaybird said: McDonalds çocuk işi abi.Burger döver Mc'i.KFC hepsini döver sdfsdf çok güzel şeyler önermişsin sağol.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: türkiyedeki burger kingin etlerini türk firmaları veriyor ecoli falan yalan türkiyede yurtdışındayım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hepsi ayni bok. bok deme evladim nimete.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gir sitesine bak, var hepsi. ayrica chicken royal döver.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 vaniLLe said: hepsi ayni bok. bok deme evladim nimete. hepsi aynı bokda diğerinde bakteri yok. c'mon lan McDonalds cı cıkmaz mı koca forumda?
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 biliyorum sitesinde olduğunu. öneri istiyorum sadece.
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mcdonaldsın tek güzel şeyi mcchickenı
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi hangisiyle doycagini düsünüyosan onu al, herkesin bünyesi farkli. mc royal baya doyurucu mesela bana göre. yiyememistim.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben tek başıma bucketı zorluyorum lan.6 parça wings kalıyo geriye.72 kiloyum bu arada şişman da değilim.
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 benim macteki favorim double quarter pounder with cheese
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 senko said: benim macteki favorim double quarter pounder with cheese şunu düşünüyordum bende sanırım bunu deneyeceğim. vanille kızma da bağyansın sen. senin kriterlerin geçerli değil bu topakda. hayvanlar gibi yediğimiz için seni o kritere almak isemedim. şu da varmış da sanırım 1 kilo alıp gelirim bunu yersem. http://www.mcdonalds.com.tr/Urun_Detay.asp?mainID=1&CatID=1&ItemID=2
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bigmac (tu) küçük ama baya iyi.genelde çok param olunca alıyorum yanındada 6 lı nuget veya kanat alıyorum anca doyuyorum :P
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 liberal said: vanille kızma da bağyansın sen. senin kriterlerin geçerli değil bu topakda. hayvanlar gibi yediğimiz için seni o kritere almak isemedim. şu da varmış da sanırım 1 kilo alıp gelirim bunu yersem. http://www.mcdonalds.com.tr/Urun_Detay.asp?mainID=1&CatID=1&ItemID=2 eheh ne kizcam. afiyet olsun.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Esnaf said: bigmac (tu) küçük ama baya iyi.genelde çok param olunca alıyorum yanındada 6 lı nuget veya kanat alıyorum anca doyuyorum :P abi çok paran varsa niye bigmac alıyorsun :(
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 liberal said: senko said: benim macteki favorim double quarter pounder with cheese şunu düşünüyordum bende sanırım bunu deneyeceğim. vanille kızma da bağyansın sen. senin kriterlerin geçerli değil bu topakda. hayvanlar gibi yediğimiz için seni o kritere almak isemedim. şu da varmış da sanırım 1 kilo alıp gelirim bunu yersem. http://www.mcdonalds.com.tr/Urun_Detay.asp?mainID=1&CatID=1&ItemID=2 ben bunda 1120 kalori olduğuna inanmam menüsünde
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 off abi mega mac gördüm canım çekti.yemeksepeti go go.
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mc donalds severim. onion rings konusunda aşmış durumdalar.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 liberal said: Esnaf said: bigmac (tu) küçük ama baya iyi.genelde çok param olunca alıyorum yanındada 6 lı nuget veya kanat alıyorum anca doyuyorum :P abi çok paran varsa niye bigmac alıyorsun :(diğerlerini sevmiyorum megasıda güzel olmuyor yemesi zor :P
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 megayı 2 parça olarak yersin abicim ne var.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 -alatariel- said: mc donalds severim. onion rings konusunda aşmış durumdalar. beyler bende para bok başka önerisi olan varsa söylesin Mc Donalds'ı kapatacağım çünkü. MC Royal n Onion Rings pliz. Nuggets da çağırsam mı lan?
Öne çıkan mesajlar