Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Al işte böyle kızı dövme de ne yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Doğru anladım dimi. Kız kendi rızasıyla sevişiyor sonra puştluk olsun diye ihbar ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: Beyler. Olay tecavüz değilmiş bu arada. Düşündüğüm gibi, Türk Ceza Kanununun "reşit olmayanla cinsel ilişki" maddesinden almışlar herifleri. Kız seviştiği erkeklerin ismini vermiş ve şikayetçi olmuş.ahah şimdi benim de taşlayasım geldi, her eski sevgilini bana zorla tecavüz etti diye şikayet et reşit olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Burası küçük ilçe. Yüksekokul falan yok. Liseyi bitirenlerin direkt aşk-meşk işlerindeki hedefi liseliler haline geliyor ve bu yüzden de ister istemez reşit olmayan kızlara takılmaya başlıyorlar. Ben bu maddeyi bir çok insana bahsediyordum ve "aman ne olacak" diyorlardı. Böylece görmüş oldular neler olabileceğini. 3 kişiyi içeri aldılar 12 yıl ile ve isimleri de tecavüzcü olarak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 lan korktum şimdi eski sevgililer şikayet ederse beni varya :D off başka ülkeye kaçıyorum sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 HADİ KIZI SAVUNUN GENÇLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: Doğru anladım dimi. Kız kendi rızasıyla sevişiyor sonra puştluk olsun diye ihbar ediyor ?Bir dakika ama çok pardon. Şey varmış bir de. Kızı pazarlamaya kalkmış bir kaç kişi fotoğrafını çekerekten. Kız da bunlara dayanamayaraktan ihbar etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Napıyosunuz gençler siz oralarda ahhaha :D. Hacım sende part part anlatıyorsun olayı sonra millet bana köpürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Adamlar bildiğin pezevenkmiş abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: HADİ KIZI SAVUNUN GENÇLER kızın damarına basmışlar gördüğün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi ben hiç pazarlamaya falan kalkışmadım :D wrong alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Daha detay var mı bak ona göre taraf tutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: Napıyosunuz gençler siz oralarda ahhaha :D. Hacım sende part part anlatıyorsun olayı sonra millet bana köpürüyorYa ben olayları ayak üstü duydum ve o insanlarla pek alakam olmadığı için detayları bilmiyordum. Az önce bir arkadaş detayları ile komple anlattı. Anlattıkça buraya girdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tamam abi şimdi toplayıp bi yazsan bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: Klapaucius said: Doğru anladım dimi. Kız kendi rızasıyla sevişiyor sonra puştluk olsun diye ihbar ediyor ?Bir dakika ama çok pardon. Şey varmış bir de. Kızı pazarlamaya kalkmış bir kaç kişi fotoğrafını çekerekten. Kız da bunlara dayanamayaraktan ihbar etmiş.ahah abi troll müsün allah kızında heriflerinde belasını versin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahahahahah ilahi leadman gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gece gece???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Toparlamak gerekirse şudur: Kızla sevişiyorlar. Kız da herkese veriyor. Sevişenlerden bir kaç kişi zaten birbirleriyle arkadaş oldukları için bir organizasyon yapıyorlar; foto çekip kızı satıyorlar. Kız da bunları ihbar ediyor. Duyduğum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Zaybird said: gece gece???? bizim burda gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: Toparlamak gerekirse şudur: Kızla sevişiyorlar. Kız da herkese veriyor. Sevişenlerden bir kaç kişi zaten birbirleriyle arkadaş oldukları için bir organizasyon yapıyorlar; foto çekip kızı satıyorlar. Kız da bunları ihbar ediyor. Duyduğum bu. o zaman topunun çükünü kesmek lazım. böyle bir olaya şöyle bir şarkı gider http://www.youtube.com/watch?v=iJZYG5qwHHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nerdesin abi sen orda gece? çin falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: Her zaman derim gene diyorum. İran modeli cezalar gelmeli kesinlikle. Tecavüzcünün çükünü koparıcaksın, bir daha yaparsa makattan işkence aleti sokacaksın, aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Yok efendim insanlık dışıymış bilmemneymiş geçiniz Çükünü koparınca bir daha nası yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 aynı soruyu ben de sordum.ama hala cevap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 illa çükünü kullanması lazım değil gider sopa kullanır bilmemne kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Handjob yapar demiştim. Ek olarak blowjob da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar