mawiman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eski bir PC var onu tekrar hayat vermek istiyorum ... sanırım anakartında bir problem var çok fazla PC donanımından anlamıyorum bir zamanlar sanki anakartının yandığını hatırlar gibiyim o yüzden yeni bir anakart almamlazım fakat bu anakartı bulamadım çok eski miş bu anakartı nasıl bulabilirim bir fikir veya bir yol gösterebilirmisiniz. gıgabyte ga-8ıpe1000mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şuraya girip bulunduğun yeri seç ordan bak işte. http://www.gigabyte.com.tr/wtb/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Zaybird said: şuraya girip bulunduğun yeri seç ordan bak işte. http://www.gigabyte.com.tr/wtb/ baktım bursada verdiği adreslere gittim ama adreslerde yoktu anakart dostum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 donanimhaberde ilanlara bak bu tarz anakartlardan satanlar oluyor 35-40 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben belki bişeyler çıkar diye söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Zaybird said: ben belki bişeyler çıkar diye söylemiştim. bende sadece baktığımı söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 de ayrı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "bende" bendeki de mi ? :) ben de mi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar