Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Selamlar yardim lazim.. Bir kac ay once icinde winyedi home olan bir laptop aldim acer dan.. gayet guzel kullaniyorum vs. dun bir virus yedim ve restore dahil hic bir sey kullanamaz oldum,neyse format zamani geldi catti..elimde winyedi home olan bir cd yok ama bulucam..sorun su ki windows yuklu geldigi icin benim elimde bu key yok ve kopya olayina girmis olucam.. nasil ulasabilirim bu key e ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "Yüklü geldiği için o key yok" ne demek hoca?! :D Notebookun altına, pil yuvasının içine falan bak. Mutlaka yapıştırılır o lisans etiketi.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 laptopun altına bak orda yazıyor. ayrıca formata gerek yok öyle sıfırdan. restart ederken bi tuşa basıyosun acer ın kendi recovery si çıkıyor. sistemi sıfırdan yüklüyor kendisi.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tmm altina bakinca gordum lol.. deli gibi belge falan arandim recovery calismayinca altina yazivermisler thnx guys caylar benden..
Öne çıkan mesajlar