sharky Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aranızda J2EE bilip, iş arayan ( ya da değiştirmek isteyen ) var mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cok yuvarlak bir mesaj olmus hakkaten. Neyse ; * Uluslararasi ve taninmis bir firmada * Java based urunler uzerine ( eger ki ben Embedded C biliyorum derseniz o da olur :P ) * Telekommunikasyon Sektorunde * Istanbul ikametli mühendisler arıyoruz. Bana direk PM atabilirsiniz. Zamanım pek yok, merak ettiğiniz detayları da buraya yazın cevap dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ha bu arada, henüz IK sitelerine falan publish edilmedi herhangi bir şey. Buradan yapacağınız başvurular, önce benim filtremden geçecek ve direk ilgili yere iletilecek. Dolayısı ile şansınız daha yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ik ile ugrastirmican yani :P J2EE ile calismak 1. tericihim, ama seneye mezun olacam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sharky J2EE derken biraz genis kapsam, framework olarak ne lazim onu soylersen tanidiklara soyliyeyim. Embedded C ile ugrasan arkadaslar var "Sektorunde lider dsl teknolojileri icin modem/router/donanim ureten firma" da, ahaha hep bunu yapmak istemisimdir. Sanki belli olmuyor yazinca. Birde sey var, sektorunde lider global gsm operatoru, bunada hastayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Çok spesifik adam aranmıyor hocam. J2EE kültürüne ve developer kültürüne sahip birisi olması, şu anda mülakata girmesi açısından yeterli. Adamın A özelliğini kullanmayız, B özelliğini kullanırız. :) Embedded C lik olay var ama çok yok. Harcanır çocuk bırakmasın işini memnunsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar