tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bilmiorum işteyim ben evde kasıo =P ama en son 75 str 32 dex 20 int fln gibi bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mortis said: unattended macro yapabilion mu ilk postu okursan görürsün cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi dakika hiding tamamda musician ship nasıl lan bir ensturman calıp birde hiding mi yapıosun sırası ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet bi yandan müzik aletine tıklıyosun bi yandan use skill hiding yapıyosun. çakışmıyo birbiriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tunca said: Mortis said: unattended macro yapabilion mu ilk postu okursan görürsün cevabı vaay demek tavır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lan oku öyle sor işte nub musun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ccc tunca ezer ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 var mı oyunda olan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben jhelomda koyun yoluyorum baya varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 neyse akşama bandaj lazım çalış çalış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Reis diye mining bs açtım. Kasmaya başlıyıcam yakında. İlk aşamada ne öneriyorsunuz, stat vs olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 minersan kaz zaten str geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çok gaza geldim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hide stealth archery tactic fence poi kasmak istiyorum 7ye ne koysam bilemedim resist kasmak zorunda mıyım? Heal anatomy olmadan çok zorlanır mıyım? Son 100ü 60 mage 40 medi falan mı yapsam veya poisonı başka bi chara kassam bunada heal anatomy magei 200 cape sıkıştırsam nasıl olur? Deadly sürdüğüm silahı poisonı 0 olan charla kullandığımda rakibe deadly verebilir miyim? Yapmak istediğim şu kurbana stealthle yaklaşıcam daggerla poison verip heavy xbowla yardırıcam bi de yanındakini oklarken you are too close olayı var mı? Old schoolla pek alakam yok en yakın örnek tr second agede oynadım t2ayla ilgili pek bilgim yok böyle bi karakter çöp mü olur iş yapar mı ne yapmalıyım bi aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 birini kas sonra 7x düşünürsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 poisoning'in combata etkisi yok. bu tarz bilgileri almak için ilk msjda verdiğim codex linkindne skill açıklamalarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 heal anat beraber almıyosan gereksiz. 60 60da cure gelio, 100 sıgmaz yani. mage medit al 60 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 stat gainde daily cap falan mı var ? bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yok öle bişi benim 2 gündür dex 16 dan 18 oldu adsfzxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hearding ile dexi 20-30snde gmledim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bilmiyorum ilgisi var mı ama üzerimde armor yokken 30 dk da 5 str 4 dex aldım boğa kesiyorum. Armor varken böle gelmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tamamen soyunuyor muyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 benide alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hee araba vardı senide alıcaz koş gel lan kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ...nin biri kesti beni çıplak takılıyorum bende bi robe var üzerimde akıyor valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar