onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 merhaba beyler web fecthing olayiyla ilgili bir is yapiyorum yalniz 5 10 tane websitesinden ayri ayri bilgi almam gerekiyor her biri icin ayri fopen actigimda cok yavasliyor nasil bir yontem kullanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yeni bir class yarat. sayfayı fopen ile aç, classın bir instanceını yarat ve istediğin gibi doldur, fclose ile kapat. yenisini aç, yeni bir instance türet, onu doldur, bunu istediğin kadar yap daha sonra instanceları karşılaştır. kilit nokta f'leri mümkün olduğunca az açık tutmakta..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eğer bir classlık işim yok dersen sadece değişkenler ile de idare edebilirsin ama memory overflow alman muhtemeldir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 iyide mevzu 10 tane fopenin memory e acicagi yuk degil mevzu 10 tane websayfasini fetch ederken kaybedilecek zaman php her birini sirayla alacagi icin cok fazla zaman gecicek yani sayfalari almak zaman alicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 neyse farkli bir yontem buldum bu 10 sayfayi cron la 5 dakikada bir alicam sonra istedgim sayfaya bu sayfayi fetch edicem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mum_Chamber, PHP yi C++ veya C# falan sandin galiba :) PHP de OOP tam bir amelelik.. Pek gereksiz..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslinda bence degil proje buyudukce(bu sene yaptigim alisveris sitesini dusunuyorumda) cok ta gerekli aslinda structure falan kotarmiyor said: sharky, 05 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Mum_Chamber, PHP yi C++ veya C# falan sandin galiba :) PHP de OOP tam bir amelelik.. Pek gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: sharky, 05 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Mum_Chamber, PHP yi C++ veya C# falan sandin galiba :) PHP de OOP tam bir amelelik.. Pek gereksiz.. aehaeh :)) php.net ısrarla class sistemi üzerine gittikçe ben de öyle sanıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar