lamamama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya askerlik şubesiyle davam var. 1 seneye dek hapis ile yargılanıyorum şu an. daha önce böyle dava açılmış olan var mı, sonuç ne olur? davaya gitmeli miyim falan? ayrıca ceza alırsam okuma hakkım elimden alınır mı? şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dava neden dolayı? cumhuriyette yapılan bakaya davası ise gıyabında yapılıyor olması lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dava yoklama kaçağı olduğumdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yoklama kaçağından hapis olsa hapishanelerde yer kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 askeri şubeye gittin, ifadeni aldılar kabaca? kağıtlarını teslim ettin? öğrenci miydin o dönemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tecile gittim. o ara da yoklama kaçağıydım, orada ifade verdim. sonra tekrar gitmem gerekmiş, bilmiyordum. şimdi dava açmışlar işte. bilmiyorum prosedürü tam. hapis cezası mahkumiyeti halinde bir şeyler yazınca o ihtimal de var diye düşündüm. edit: tabii o ara öğrenci değildim, şu an öyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 askeri şubenle görüş. daha net bilgi verirler. internette murat abi gayri resmi blogu diye bi yer mi ne var. adamın bilgisi bol. o da cevap verir. abi senin gıyabında yapılıyor olması lazım bunların benim bildiğim kadarı ile. mazaretin varsa, işte o zaman öğrenciysen falan bişi çıkmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar