trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, creative sound blaster audigy ses kartım vardı ve düne kadar gayet aktif görünüyodu. Şimdi bir anda ses ayarlarında görünen ses kartının çıkış ve girişleri görünmez oldu ve bilgisayarda SB Audigy ile ilgili hiçbir şey bulamıyorum. Driver indirip yüklemeye çalıştıgımda da bilgisayarımda öyle bir aygıt bulunmadıgından driver yüklenmiyor ve yükleyici kapanıyor. Ne olmuş olabilir veya ne oldugunu nasıl anlayabilirim? Ses kartı yanması gibi birşey var mı bilmiyorum fakat tek yaptıgım bir adet headset kullanmaktı online oyun oynarken. Enstruman falan kullanmıyorum yani neden yansın anlayamadım. d.n.= realtek gibi hiçbir program kullanmıyordum.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Aynısı 2 ay önce bana oldu, durduk yere gitti0 slot değiştirdim başka anakartta denedim sonuç vermedi. Yeni ses kartı almak zorunda kaldım iyi de oldu gerçi çok eskiydi sdf. Çözersin inş.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kasaya ~200 lira sıkışmış. Yuvasından çıkart, 200 lirayla da alacağın yeni kartı boş yuvaya tak. Sorunun çözülür. Ama önce başka bir makinede deneyebilirsen dene, garantisi varsa kullan, yoksa geçmiş olsun.
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahah çok lazım değil gerçi bana yansıyan tek fark ses yüksekliği. başka türlü kullanmıyorum zaten sadece oynadıgım oyundan biraz ses duyayım yeter
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 anakartında onboard ses vardır illaki, salla gitsin başka slotta çalışmazsa:) alma hiç yenisini falan
Öne çıkan mesajlar