Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ha işte neyse tepikmiydi nede girdi öküz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Nasıl benim mesajları saydığımı düşünürsün.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 öküzü kenara çek kardeşim.. tepkiydi tabi.. Yoksa sakladiniz mi lan içeriye bi yere öküz?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Zafer sarhoşluu naparsin :)) saçmaladim. editledim ama geç kaldim :))[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tarantula nası hamster yiyo ya? hamsterın yemesi lazım tarantulayı kocaman sey :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bende öyle düşünüyorum işte ama sanırım tarantula zehirli...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Raider gordum valla ayaklarınla ılk sarıyor,sonra emıyormu napıyor,boguyor herhalde fazlada bakamadım.ama resmen..... yedı :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Eheh o ufacık üstüne basılası şeymi :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: orc_lord, 09 Mart 2003 00:23 tarihinde demiş ki: Fiyatı neydi yaşama ortamı falan?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) 90 dolardı ızmırde tabı bu fıyat,ıstanbulda cok daha ucuzmus,yasama ortamı gercekten dogal ortamı gıbıydı,super hazırlanmıs,dekore edılmıs bır akvaryum ıcındeydı,cama her vurdugunda hayvan zıplıyordu,bu arada agını tam ortadan tepeden atıyor hayvan,yanı oyle kucuk orumcekler gıbı bas asag ınmıyormus bunlar[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: orc_lord, 09 Mart 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Eheh o ufacık üstüne basılası şeymi :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) ufacıkmı arkadaslar tarantula hıc gormedınızmı ya, hamsterdan buyuk nerdeyse,zaten verılen hamster yavrulardan 3 tane versen 1 hamlede oldurur 3 unu,ben sahsen tarantulaya basıcak kadar cesaretlı degılım,yok aman ıyyyyyyyy[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Zehirlimi bari... Neyse abuk subuk hayvan kaçarsa ne yapacan beni yer allah korusun ıyy :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: orc_lord, 08 Mart 2003 00:27 tarihinde demiş ki: Evet ortam çok önemli köpek alman daha ii olurdu :) Ee camın varsa sende iguananın resmini çekersin :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) eer camın varsa geyiini bi saat annamadım.. diorum cam la ne alaksı var pencereden yansımaya kdr bi sürü şey düşündüm.. biliorum ama çok yorgunum...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 web cam desem mi??[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: orc_lord, 09 Mart 2003 00:44 tarihinde demiş ki: Zehirlimi bari... Neyse abuk subuk hayvan kaçarsa ne yapacan beni yer allah korusun ıyy :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Adama sordum zararlımı dıye hayır dedı,elıne fılan alanlar varmıs.oyle bısey.ama aldım dıyelım dusunun beyler sabah kalkıyorsunuz yuvasında hayvan yok ahahahah evden tasınırım :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe hem tiksiniyorsun hem bakıyorsun... Iyy.. Evet web cam camın diil yani ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bu arada tarantula resımlerıne bakın beyler,su an tık geldı bana.Ayagımın ustunden gecıcek hıssı var :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bu arada arkadaşlar kaptırmış gidiyonuz =) kaçıncı sayfaya geldiniz bravo walla =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Photos 1 to 87. Take a look!..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bulsam tarantula resmi durun kaptırıp arıyım yine ;) Ehehe satıcılar hep oyle der zaten zararsız vs. vs. ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Koy abı soyle kıllısından[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe kaptırıcaz gece yine crave de gelsin yine 3lü tamam olur :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 dun 3 e kadar fılan surdu dımı muhabbet ama eglendık baya,kırpı bır ara daha populer olmustu ıguanandan ama ben hala ıguana ısteremmmmmm[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sadece 200 cü mesajı atmış olmakiçin yazdım :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe bakalım konu kitlenecekmi devammı edecek olmadı ikinci topic :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Abicim kirpi aldiriyorum anneme. Kirpi valla elzem bi kere. Her eve lazim. Buraya koydugum resimleri anneme gösterdim kadin kirpi alsak mi diye soruyor bana :) Egitecem onu.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 :) ahahah[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar