Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 kirpiler yönetir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 craven resim açılmıyor... neysede kirpinin popişi büyükmüş biraz :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ben koymuştum iguana alalla alın bide tapir koydum yukarda[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ilk defa duydum tapirmidir ne onu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Craven sagol abı, guzel resımelrde bıraz buyuk degılmı onlar,o kadar buyumuyor dıymı?,ben mınıcık bısey ıstıyorum ya[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Simofle kirpi sarmadi mi abi? Napçan o yeşil böcegi ya[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kırpı almaz bızımkıler ya :)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 [hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 şimdi açılmış olması gerekir bak bi daha buda tapir[hline]I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Simofle, 08 Mart 2003 01:30 tarihinde demiş ki: Craven sagol abı, guzel resımelrde bıraz buyuk degılmı onlar,o kadar buyumuyor dıymı?,ben mınıcık bısey ıstıyorum ya[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-[/b] bence ufak bi kertenkele al yada topla yada ben okuldan yürüteyim düşünüyorum kendime bi tane almayı.düşünsene sen bilgisayarla uğraşırken gömlek cebinden çıkıp monitörün üzerinde geziniyo sora parmağını masaya uzattığında tıpış tıpış gelio omzunda duruyo.ama yemyeşil böle açık yeşil olmalı pörtlek gözler gerekir not: simofle imzanda fazladan bi bold kodu war onu sil yada kapatıver quote lar direk bold çıkıyo[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Cok cirkin be. Bunu kirpime degismem.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Craven, 08 Mart 2003 01:35 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 08 Mart 2003 01:30 tarihinde demiş ki: Craven sagol abı, guzel resımelrde bıraz buyuk degılmı onlar,o kadar buyumuyor dıymı?,ben mınıcık bısey ıstıyorum ya[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bence ufak bi kertenkele al yada topla yada ben okuldan yürüteyim düşünüyorum kendime bi tane almayı.düşünsene sen bilgisayarla uğraşırken gömlek cebinden çıkıp monitörün üzerinde geziniyo sora parmağını masaya uzattığında tıpış tıpış gelio omzunda duruyo.ama yemyeşil böle açık yeşil olmalı pörtlek gözler gerekir[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Abı yurut bana 1 tane ya ucretını yollarım sana, kargoyla yolla :)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Aşagıdaki adrese girip orada tvde kirpi var oraya tıklayın açılır win media player ile çok komik ve tatlı bir film kısada izleyin mutlaka :) Kirpi ile ilgili bir film(kısa ve komik)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Crave bana şu minik çerezliklerden bulursan ii olur açıkçası :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kirpiler dalga geçilecek yaratiklar degildir. Biz kirpilerden geliyoruz. (oha!)[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ?? :-? [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 08 Mart 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 simofle izmirli değilmisin sende?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Evet ızmır sen hangı okuldan[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bunu yapmak bana düşmez ama yap yap die bağırdı resim[hline]I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Beyler kırpıyle ılgılı o vıdeoyu mutlaka ızleyın ahaha superdı ya[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 aehaehaehaehuheauaehuh bunu sly-one a acele adamamiz gerekiyor...[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ben milli piyango a.l. evka 2 de dağların tepesinde biyer ama karşıyakada oturuyorum[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehehe evet süper :) bayagı önceden beri vardı sanırım ama çok süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ya nerden bulcaz bu kucuk kertenkelelerden?[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 [Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar