Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kırkayak yazlıktakı evımıze gırmıstı.Hayvana ayakkabımla 3 defa vurmustum banamısın dememıstı.Akrepler,cıyanlar fılan aman allah karsıma bır daha cıkarmaısn.Cıyanlar cok pıs acıtıyor.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Anladım allah korusun tabi :) Bizim yazlıkta çıkmıştı salak yan bahçedekiler atmış bize grr! İğrençti ya uzamıştı böyle baston terlik öldürücü ilaç ne var ne yoksa üstüne ölmüyordu ya nerede yaşar peki :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 iguana ısırmaz ısırsada yemek zannettiği içindir bişeyde olmaz zehirli de değil zaten allahın uyuz hayvanı merak etme al paşa paşa o roka maydanoz yerken izlersin saatlerce.hatta tırnaklarını törpüleyip güzel giysilerde giydirebilirsin aldırmaz bile[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Estel_Anorien, 08 Mart 2003 01:02 tarihinde demiş ki: Simofle isirmasa alacan mi abi? aslinda git komodo ejderhasi al. Adi güzel en azindan. tip ayni zaten.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Isırmazsa hemen alıcam, sımdı temızlıgını fılan yaparken elıme almak gerekcek,ısırırsa tutamam.Goruntusune bayılıyorum ıguananın.Cok agır baslı hayvan canım :)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Oaeuahuh abi yani uzun lafin kisasi gereksiz bi hayvan. O yüzden herkes bir kirpi edinsin.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ehehe süpermiş ya :) Bir kediyle kapıştıralım bari :-p Bilmem derisi falan güven olmaz bence ya buna sürüngen yani ıyy...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 kirpi ehahe. bilmiorum da köpek almayı düşünüyorum ben ilerde... bitane husky :P fıstık gibi. olmadı kurt alırım ama yer o beni.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Abi kirpi de agir basli. Sen hiç bi yamugunu gördün mü bi kirpinin?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mıllet omzunda gezdırıyor ıguanayı ya,otobuste gormustum.Adamın omzunda oyle duruyordu.Sıkı sıkıda sarılmıstı yazık.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: orc_lord, 08 Mart 2003 01:05 tarihinde demiş ki: Bir kediyle kapıştıralım bari :-p [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) ne bunlar pokemonmu?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kırpının suratına dıkkat eden oldumu hıc,fecı sevımlı ya :)[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Eehehe :) Kirpi ha :) Len eline sokar dikenlerini...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ewt kirpi bak ii fikir ne yer kirpiler ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 di mi Simofle. o yüzden diyorum zaten. Muhtesem hayvanlar kirpiler. Onlari al boyle mincikla fln (dikkatli aman diyim.) çok şirin bişey aynen Avril Lavigne gibi.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kirpi şimdi bakıyım google dan :) Pokemon diilde... Ehehe craven kirpi ile bişiler yaptınmı yarış falan :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Abi kirpiler ot yaprak yiyo. Ara sira böcek yiyo.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 kirpi yazlkta bahçeye girmiştide gece gece fare sanmıştık boyutlarda büyük oha dediydikte sonradan farkettik olayı[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben su isi validelerle bi konusiim. Kirpi isini. Düsünsene sen boyle masada oturmus bilgle oynuyorsun önden ufak böyle tospaa gibi sirin bi kirpicik gidio bi ileri bi geri. Oyy[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Yarın hepımız ya kırpı ya da ıguana alıyoruz ok?[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ehehe şimdi bulucam size kirpi mirpi :) Bizimkiler gider kalpten alırdımda :) [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 08 Mart 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yannız farkettimde bi tapirlerle ilgili anım yok yuh be başka biri olsam bu herif ne pompa yapıyo derim[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Arada bi geliyor sirnasiyo falan. OYle bi kirpim olsun isterim. Boyle gelsin oyna falan.. Biraz aktif olcak ama. Boyle top falan tepikleyebilcek ufak toplari. Oy nasi oynarim..[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bırgunde ınternet cafeye gıttım, adamın elınde bır surungen,ıguananın boyle renksızı, 2 cm boylarında adamın parmagında duruyor nasıl guzel nasıl guzel, beyler hayvan hareket etmıyor koy masana sen nette ısını hallederken oda senı seyretsın[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben onu diyorum ufak top gibi bi kirpi. Cok süper olur. ben yanlislikla basarim o kertenkelenin üstüne elimle ama kirpiye yemez yani dikkatli olursun..[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Okcu kırpılermı ne var bıde bır belgeselde ızlemıstım,fecı fırlatıor valla.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Öne çıkan mesajlar