Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iguana hakkında bılgısı olan ya da beslemıs olan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kırkayak yazlıktakı evımıze gırmıstı.Hayvana ayakkabımla 3 defa vurmustum banamısın dememıstı.Akrepler,cıyanlar fılan aman allah karsıma bır daha cıkarmaısn.Cıyanlar cok pıs acıtıyor.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Anladım allah korusun tabi :)
Bizim yazlıkta çıkmıştı salak yan bahçedekiler atmış bize grr!
İğrençti ya uzamıştı böyle baston terlik öldürücü ilaç ne var ne yoksa üstüne ölmüyordu ya nerede yaşar peki :-?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
iguana ısırmaz ısırsada yemek zannettiği içindir bişeyde olmaz zehirli de değil zaten allahın uyuz hayvanı merak etme al paşa paşa o roka maydanoz yerken izlersin saatlerce.hatta tırnaklarını törpüleyip güzel giysilerde giydirebilirsin aldırmaz bile[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 08 Mart 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
Simofle isirmasa alacan mi abi? aslinda git komodo ejderhasi al. Adi güzel en azindan. tip ayni zaten.[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

Isırmazsa hemen alıcam, sımdı temızlıgını fılan yaparken elıme almak gerekcek,ısırırsa tutamam.Goruntusune bayılıyorum ıguananın.Cok agır baslı hayvan canım :)[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
kirpi ehahe.
bilmiorum da köpek almayı düşünüyorum ben ilerde...
bitane husky :P fıstık gibi.
olmadı kurt alırım ama yer o beni.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Mıllet omzunda gezdırıyor ıguanayı ya,otobuste gormustum.Adamın omzunda oyle duruyordu.Sıkı sıkıda sarılmıstı yazık.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
Kırpının suratına dıkkat eden oldumu hıc,fecı sevımlı ya :)[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
di mi Simofle. o yüzden diyorum zaten. Muhtesem hayvanlar kirpiler. Onlari al boyle mincikla fln (dikkatli aman diyim.) çok şirin bişey aynen Avril Lavigne gibi.[hline]

Mesaj tarihi:
Ben su isi validelerle bi konusiim. Kirpi isini. Düsünsene sen boyle masada oturmus bilgle oynuyorsun önden ufak böyle tospaa gibi sirin bi kirpicik gidio bi ileri bi geri. Oyy[hline]

Mesaj tarihi:
Arada bi geliyor sirnasiyo falan. OYle bi kirpim olsun isterim. Boyle gelsin oyna falan.. Biraz aktif olcak ama. Boyle top falan tepikleyebilcek ufak toplari. Oy nasi oynarim..[hline]

Mesaj tarihi:
Bırgunde ınternet cafeye gıttım, adamın elınde bır surungen,ıguananın boyle renksızı, 2 cm boylarında adamın parmagında duruyor nasıl guzel nasıl guzel, beyler hayvan hareket etmıyor koy masana sen nette ısını hallederken oda senı seyretsın[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
Ben onu diyorum ufak top gibi bi kirpi. Cok süper olur. ben yanlislikla basarim o kertenkelenin üstüne elimle ama kirpiye yemez yani dikkatli olursun..[hline]

Mesaj tarihi:
Okcu kırpılermı ne var bıde bır belgeselde ızlemıstım,fecı fırlatıor valla.[hline]Simofle

• Yeni Oluştur...