Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Kurt ve Siyah Panter besleyesim vardır hep :)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 kaç paralık şeyki o motor,al daha ufak bi şey olsun bitsin,diğeriylede kirpileri şişirip patlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Norak, 18 Mart 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Kurt ve Siyah Panter besleyesim vardır hep :)[hline] AO-Swg-WoW Valla Tyson'ın beyaz kaplanına hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ya şimdi motorum gap gibi yeşil falan sanırım en son çıkanlarından ancak çok kuvvetli yani balıkları kendine öyle çekiyorki ayrıca ısıtıcımıda kırdım poff... yem olarak kurt atıyorum bitki işide sanırım zor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Orc sen bosver bu ısı en ıyısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Estel_Anorien, 18 Mart 2003 21:24 tarihinde demiş ki: 1. bir piranha bir kirpiyi dikenlerinden dolayi yiyemez. : Bir piranhanın kirpi yiyebilmesi için kirpinin suda olması gerekir, suda yüzebilen bir kirpi görmedim daha önce, herneyse ben piranha et olsun da ne olursa olsun yer diyorum :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Arkadasınkısı kofte yemıstı hıc unutmam :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 eheh sosis yiyenler bile var yahu.. çözdüm sanırım ısıtıyıcıda kırdık :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bu konu aşağıda kalamaz :-P :-) Geçenlerde bi kitapta iguana gördüm bi tane, ısıya uyum sağlayamadığı için baygınlık geçiriyordu, sahipleri bunu saç kurutma makinesiyle falan kurutuyordu. Ehehehe. Her ortamda yaşayamıyor demekki hayvan.. :-P[hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 11 May 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 orc baliklarini en son buğulama yapmıştı.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 evet yapmıştım şimdikiler fena değiller 50 tane yavrum oldu :) bu arada koalalarda tatlı şeylermiş geçen belgeselde gördüm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 orc hafif maymun iştahlilik mi var?[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ne alaka şimdi :) neyse bu topicin up olması iyi olmuş eski günlere döndük :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Koala dıyorum baska bı sey demıyorum ha bıde dragon tabı...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 koalalar tatlıda onun doğasından uzaklaştırmak falan kötü olur :( yani hayvan neyse.. dragonda iyide nerede bakıcan zaten kalmamış onladan :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 orc lord sana komodo ejder i verelim çok tatlı hayvanlar[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yok yok onlar çok suratsız şeyler ağırdırda.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konu iguanadan nerelere gelmiş,yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 evet bayağı geldi neyse gelsin :-p sanırım 1k mesajlarımın birkısmı bu topicte yatıyor :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 eheheh benımde :) bu arada ıran kedısı arıyorum bende.1 hafta ıcınde alıcam kısmetse,herseyı hazır evde,tek eksık kedı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Jarlaxle, 11 May 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Konu iguanadan nerelere gelmiş,yuh be iguana dısında her konudan konustuk valla :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iran kedisimi hmm.. yüzleri vs. si tatlı.. tüy yumakları nankördürlerde ayrıca vs. vs. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 iguana ısırmaz yani eğer minikkene alırsan ısırmaz.sana alıshmısh seni kabul etmish ve seni görünce sewinen bir tip olur küçükken alırsan. yok sen büyümüş alıcam dersen ozman parmaqcıklarına dikkat et.ben beslemishtim zamanında benim dışımda herkesi ısırmaya çalışmaktan başka bişi yapmıodu hayvanat..[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ehueh :) küçükken öğreniyor hayvan tabi ufak beynine kazıyor :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar