Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iguana hakkında bılgısı olan ya da beslemıs olan?

Simofle

Öne çıkan mesajlar

Önce sakin ol, çöpçülere iyi bak, kerataların ağzı maşallah vantuz gibi bi yapışırlar çok iyi yapışırlar :-P Japonlara da iyi bak tabi ama bikaç hafta sonra ölürler onlar(akvuryum bakımında acemilik devresi atlatılırken masum Japon balıkları katledilir :-P ) Daha sonra işi büyütmek isteyebilirsin, azcık daha büyük bi akvaryum ve içinde beta ya da kılıç kuyruk tipi güsel balıkların olduğu bişey geliştirebilirsin....akvaryumun sıcaklığını kontrol et 18-20 dereceden yukarı çıkmasın, fazla soğuk da olmasın. Günde bi kere yem versen yeter, çöpçüler zaten Japonların artıklarını/pisliklerini de yerler aç kalmazlar :-P
O filtre konusunda bişi diyemiyecem balıklara söyle bi yere tutunsunlar :lol:[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evette şöyle bir sorunum var şimdi atıyorum yemi balıklar almıyor yani üstte kalıyor yem sonra motoru çalıştırıyorum çekiyorum hemen alta gidiyor sanırım yiyorlar ancak şimdi bendeki çöpçüde çok küçük büyür dimi ;)
Birde benim motor çok güçlü akvaryumda küçük haliyle yani benim balıkları kendine çekiyor bu nedenle ne yapmam lazım help :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 16 Mart 2003 16:48 tarihinde demiş ki:
Haha. Senin basit tehditllerin Muhteşem Kirpi Birliginin başkanını rahasız dahi edemez. Kirpilerin yükselişi Engellenemez.

Bak Estel senin o koca kirpi birliğini baykuşumla yerle bir ederiz ona göre yem ederim kirpileri baykuşuma .......
(ahah :-P :D :D :D :-P )[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 16 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
En iyisi sen mutfaga git bi tava al biraz yag dök isininca baliklari kap gel. onlari şööylecene bi una batir çikar. sonra salla tavaya. ooh mis. Yaninada bi küçük açarsın biraz çoban salata oooh[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]

ben daha önce sölemiştim bunu çalma benim repliğimi[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
*!1. Dünya Kirpi Savaşını başlatmaya çalışır*
Tamam saol reaper de benim motorum çok güçlü balıkları falan çekiyor ne yapmam lazım seviyesi en düşükte bile...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...