Simofle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Dur geleyım oraya,ben ıguana dıye buraya yazıyom senın akvaryum threadını bozmak ıstemıyorum ama baksana ıse ayılar fılan karısmıs[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 olsun burayada kirpiler karışmıştı ;) ayılar şirin şeyler ya istiyorum bir tane ama şu yavrulardan oy oy ona biberonla şöyle süt vermek ooyy :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Orc lordun annelik duygulari kabardi. Ayrica bu topice kirpi falan karismadi. Kirpilerin yonetimi devraldigi bir topicte iguanalar karişti. Kirpiler yonetir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hamster en şirini,arkadaşa sordum yıkayınca kokmuyomuş,böle sıkıyomuşun,uzatıyomuşun falan,çok şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Tavşanı hiç bir şeye değişmem... Fecii hayvanlar.. sabit durmuyorlar hiç.. Ayrıca hem ucuz hemde deli yavruluyor =) Kedi alıcam yakında..Gelcek eve bir tane ama sadece ufakcık bir odam var..Oraya tıklı kalcak malum.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ya iguana hakkında pek bılgım yok, arasıra petshoplara gıttıgımde sevıyorum o yaratıkları ama sırtları ıcın bı krem mı ne varmış, kurumasını engelliyomuş... bu kadar valla benden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 kaşınıyosunuz bence siz. kesin birileri daha önce söylemiştir bu kadar mesajın arasından ama ben de söylemeden edemeyecem. gidin muıhabbet kuşu, japon balığı, kedi veya köpek gibi aklı başında hayvanlar besleyin kardeşim. mazallah bi kaza olsa yedek parçası bulunmaz o iguananın falan...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Haklisin Grudge. En iyisi kirpi beslemek. Her ormanda bulunuyor onlardan.. Canlarim benim :)[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ahahha adam taktı kırpıye ya,evde besleyenıde ılk kez duydum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 benim üniversitedeki bi kaç arkadaşım paraları bitince 5-6 tane civ civ alıp besliyodu sonra onlar tavuk olunca kesip yiyodu.ama sadece 3. veya 4. ye kadar kesebildiler çünki aralarında çok pis duygusal bağ oluşmuş hehe. bide ev saihipleri köpeklerini bırakıyodu ara sıra bunlara çok otantik oluyordu ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 kabaracak tabi ama annelik diil babalık olacak inşallah ileride :-p vallahi o ayıları beslerim ya akvaryum topicine geçsek çatlıyom msg geldikçe buraya şanslı simof şanslı simof :-p ya taşanlar kaçarsa falan ısırırsa half bilgi verebilirmisin? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 aslında kuzular aşırı şirin şeyler,bide zıçmasalar alıacam eve valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ben de kapıdan geçebilse bi tane zürafa kaçıracam ama hem sığsa bile salya sümük mahveder ortamı :D :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Tavşan besledim abi isirmiyor. Sadece bit bit bit kemiriyo o da marul havuç falan. Yani öyle ekstra bir isirma durumu yok. Ama çok şirinler valla. Bizimki beyazdi bide...[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bizim komşuda vardı bi sepetin içinde 2 tavşan,dokunmak imkansız valla,bi seviyim dedim,wın wın sepetin içinde,dokunulmuyo bile,bu arada tavşan etide kirpi eti kadar güzel oluyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Kirpi yiyenlerin girtlagina dizilir dikenler insallaaah![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 eheh,dikenleride yedikten sonra kürdan yapılır ne güsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 o dikenler senin...[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ama öyle her kirpi senin attığın resimlerdeki gibi şirin olmuyo,ben hatırlıyom küçükken bi tane binanın bahçesinde bulmuştuk simsiyah böcek gibin bişeydi,eheh çevredeki çocuklar baya bi tekmi çiftmi oynamışlardı hayvancazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Argh. kirpi haklari!! Hububat fiyatlari!![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: elesso, 14 Mart 2003 22:16 tarihinde demiş ki: 400 lol[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben bukelamun besledım guzel hayvandı ama oldu... ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bukelamun,evde beslenmez,bocek yemesı gerek onun,hareket etmesı gerek,ıguana beslenır ıste :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 15 Mart 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehehe akvaryum aldım.... ufak 2 japon bir çöpçü var ya şimdi bendeki motor çok güçlü balıkları kendine çekiyorda... ayrıca ısıtıcıda biraz şey help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar