Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bak bi kirpi fanatigi daha çikti. Yaşasin kirpiler.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 estel ya bakımı nasıl zor mu?almayı düşünmeye başladım da ,fiyat olarak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Abi bi fiyati olmamasi lazim. Dogadan gidip alsan bitane olur yani :) Ama evlerde yasayabilir mi bilmiyorum. Araştirmak lazim. Pek bi maliyeti yok ot yaprak sümüklüböcek falan yiyor. Bi kafes ve özel eldiven yeterli olur.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Hay allahım kirpi adam ya...Adam kirpiyle özdeşleşti...ahah sen ne anlarsın lanm kirpiden....hayatında kirpi mi gördün?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Lan ben kirpi hakkinda 1 aydir araştirma yapiyorum hIrt. Sana ne. Ayrica gördüm kirpi. Hatta oturdum inceledim kardesim. Cok sirin hayvanlar..[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 peki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Kirpi!!![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Kirpiye hayır! Kirpiye hayır! :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ya Estel&Orc&Simof :) hepiniz dinleyin bi, ya şey diyorum ortak bi şirket vs gibi bişi kuralım, estel senle kirpi üretim çiftliği , orc senle paluk üretim çiftliği, simof senle de semender&iguana üretim çiftliği yaparız? ne dersiniz? :D Çoğaltır çoğaltır satarız :lol: :) :) :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hmm kulaga hos geliyo... peki hangi şehirlerden olucaz ;) yani balık işi kolay 300-400 tane yumurta bırakan balıklar var kirpilerde 2-3 tane doguruyor sanırım iguanada zor biraz kulaga hos geliyor aslında ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Kirpileri sevelim onlari koruyalim.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 doğayı sev doğayı koru gibi oldu... ya aslında şirin şeyler acaba fiyatı nedir kokarmı ısırırmı ona göre bende alabilirim yani şimdi düşündümde süpriz yaparak hamster veya tavşanb falan alıyım dedim ama :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lanm estel......sana daaaa kirpilerine de............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Lan sen benim kirpilerimin bekçisimisin lan... Godoşluk yapma Brad. Kirpiler bizimdir bizim kalacak. Kirpi haklari!![hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ok hemen baslayalım üretime. İstanbulda başlarız sonra tüm Türkiyeye yayılırız. :D Ben 4-5 tane kirpi buldum bile, 25 tane falan da lepistesim var :-P :D iguanaları da artık siz bulun :D :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lan insan haklarını doğru düzgün kormuyoruz hayvan haklarınıda şimdide başımıza kirpi hakları çıktı...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 iguana beslemem hayatta balık alabilirim ama işte lepisteslerde aptal şeyler gibi duruyor hmm kirpi buldun ha nasıl ısırırlar falan mı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Onlar kendilerini savunabilcek güçteler efm. Eğer zaten değillerse pestilleri çıkıyo. ( :D ) Etlerinin tadının çok güzel olduğu söylendi yakın bi kaynak tarafından(mmm delicious :D ) :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ayyy :( iguana eti nasıl acaba ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bilmem daha yiyen birini görmedim :D ;)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ehehe artık bizde hindistandaki ineklere tapıyorlar ya tarikat kuralım :) kirpi balık iguanalara tapalım :D[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 aahahahah :D bu topic çok konusulur yahu, bi iguanadan nerelere getirdik :D[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 vallahi bende şaştım kitlemediler hayret ;) akvaryuma geçelim diyorum size dimi :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 harbi yaa...sizin yüzünüzden kirpi düşmanı oldum...;) dün rüyama girdiler böle heryerde kirpiler wardı akvaryumda fln yaşıolardı...;) Bi de şimdi yarın estel i dövecez...iş çıktı başımıza....;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Iguana uretımı yaparsak zengın oluruz.Reklamını ıyı yapalım.Cogu ınsan tıksınıyor bu hayvandan.Ama aslında fecı sırın ve uysal.Zararsız ıste ne guzel,cıkar omzunda uyur.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar