Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yok en zehirli değil bildiğim kadarıyla ama bi araştırmak lazım, akvaryum alma orc, kendin yap :) daha ucuza gelir hatta daha bile kaliteli olur :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Anladım bir bakarım :) Ha bu arada akvaryum için aman prena falan demeyin :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Herhalde kendim alıp yapıcam öneride falan bulunabilecekmisiniz :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya yanlış anladın sanırım :) ben istediğin ölçülerde cam kestirip kendin birleştirmeni soylemek istemiştim neyse, biraz basit görünümlü oluyo ama hiç değilse kazıklanmamış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Sanırım bu karadul dediğiniz en zehirli örümcek türümü ne daha bulmaya çalışıyorum..[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Akvaryumların ortalama fıyatları nedırkı? Cokmu pahalı?[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bilmiyorum şimdi bakıcam... Karadul dogrumu buldugum... Bir iki tane daha buldum...[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 O pembelının surata bıttım muthıs ya[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya ben de tam olarak bilmiyorum (uzun zamandır gidip bakmadım, uraşmıyorum akvaryumla falan, evde bi tane var onu da bıraktım babam bakıyor).. heralde 80cm boyx40cm enx40cm yüksekliği olan bi akvaryum 120 milyondan fazladır...(rakamlar sallamadır, doğruluğundan kesinlikle emin değilim)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yok canım 30 milyon falan tutar sanırım hepsi ile 60a çıkarım yani o kadar büyük bişi istemiyorum... Karadullar gerçekten onlarmı :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: orc_lord, 09 Mart 2003 02:26 tarihinde demiş ki: Sanırım bu karadul dediğiniz en zehirli örümcek türümü ne daha bulmaya çalışıyorum.. en popüler olanı bu işte son ikisi uzaylıya benziyor, ya da ben benzediğini sanıyorum, uzaylı bir kişilik neye benziyorsa artık, biz de bir nevi uzaylıyız .... :hmm: ? beynim sulandı :) [hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 09 Mart 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bu arada ıguanalar kokuyormu bana bılgı lutfen[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Evet orumceklerın atası Karadul,belgeselde ızlemıstım,bır damla zehırı 12 ınsanımı ne olduruyormus[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Kokar yani bence herhayvanın bir kokusu vardır...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kokuyorsa bile hayvanını seversen bi süre sonra alısıyosun kokuya, ama eve dısardan biri gelirse ona pis gelebilir kokusu, tabi kokuyosa¿[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hamster beslemıstım, koku yuzunden verdım gerı,dayanılmazdı[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ehehe ya balık sitesi varmı bulamadım düzgün bişi :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hamster ve özellikle kedi,köpek ev içinde bi yere pislerlerse iğrenç kokutuyorlar o konuda haklısın[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Kedı dunyanın en temız hayvanlarından bırısı,hatta bası ceker.Sadece tuy ve eseleme sorunu var[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya balık için karar vermeye çalışıyorumda help... hangi balık türü falan bilen varsa :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Japon balıgı en ıyısı,ama bır arkadaımda okyanus balıkları vardı suyunu bıle dolarla alıyordu lıtre basına.aMA BALIKLARI GORMEYIN FECI GUZEL,RENKLERI FILAN ASMIS YANI.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tatlı ya da tuzlu su balığı nasıl bişi istersin?[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hmm neon diye bir balık var avaryum balıgı fosforlumuymus ne pişiririz şaka hoşuma gider bu tip balıklar iyiye benziyor fiyat ne acep ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bakım kolaylığı bakımından en kolaylardan, lepistes alırsın bi akvaryuma ısınırsın, ihmale gelmez yoksa balıklar ya açlıktan ya aşırı tokluktan ölüyolar ya da direk ısıdan dolayı donuyorlar ya da haşlanıyorlar suda, gözleri boyle fıldır fıldır dönüyo pörtlüyo dısarı cıkıo haslandıklarında :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hmm lepistesin öyle sorunu yokmu yani ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar