Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iguana hakkında bılgısı olan ya da beslemıs olan?

Simofle

Öne çıkan mesajlar

ya ben de tam olarak bilmiyorum (uzun zamandır gidip bakmadım, uraşmıyorum akvaryumla falan, evde bi tane var onu da bıraktım babam bakıyor).. heralde 80cm boyx40cm enx40cm yüksekliği olan bi akvaryum 120 milyondan fazladır...(rakamlar sallamadır, doğruluğundan kesinlikle emin değilim)[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 09 Mart 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
Sanırım bu karadul dediğiniz en zehirli örümcek türümü ne daha bulmaya çalışıyorum..

en popüler olanı bu işte
son ikisi uzaylıya benziyor, ya da ben benzediğini sanıyorum, uzaylı bir kişilik neye benziyorsa artık, biz de bir nevi uzaylıyız .... :hmm: ? beynim sulandı :)
[hline]®©

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 09 Mart 2003 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Japon balıgı en ıyısı,ama bır arkadaımda okyanus balıkları vardı suyunu bıle dolarla alıyordu lıtre basına.aMA BALIKLARI GORMEYIN FECI GUZEL,RENKLERI FILAN ASMIS YANI.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

bakım kolaylığı bakımından en kolaylardan, lepistes alırsın bi akvaryuma ısınırsın, ihmale gelmez yoksa balıklar ya açlıktan ya aşırı tokluktan ölüyolar ya da direk ısıdan dolayı donuyorlar ya da haşlanıyorlar suda, gözleri boyle fıldır fıldır dönüyo pörtlüyo dısarı cıkıo haslandıklarında :-P[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...