Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ulen gece çıkıp yerler beni bea korkarım ben.. Simof bekle ya pat diye bulunmuyo sen yorum yazda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 haha o akvaryum gibimsi kafeslerinin içinden nasıl çıkacak garibanlar, zıplayacak halleri yok ya? (aslında bi tane çember asarsın bi tarafına smaç basmayı öğretirsin vs.,sirke satarsın eğitimli timsah diye :-P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Tımsah evet ,oda vardı pet shopda,asırı sevımlı gorunuyordu,sevımlı olmasını bırakın gercektende hos bır hayvan ama kucukde olsa ısırıyorlarmıs[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Şimdilik 3 tane ama bulucam taktım kafama :) Aslında şu sondaki fena diil şirine benziyo :) Sanırım şimdi yollayacagım aşşagıdakinde çiftleşiyorlar :)[Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 şimdi bu iguana ne işe yarar? yalar mı? :-P hayır, yani yanlış anlaşılma olmasın, dili bayaa bi uzun :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Abı guzel resımler koyya,ıguanayı kotulemek ıcın cırkın resımler koyuyorsunuz :) saka bı yana bu hayvan bu kadar cırkınmıydı ya[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe çiftleşmeleri bile ruhsuz bunların yalamasın şirin bişi ama yani...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 o ne ya, napmışlar öyle :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Sanırım tarantula pictureları daha fazla onları yollıyım bak bunlar bir herifin kolleksiyonuymuş... Gerçekten fena diiller yani ;) Iyy iğrenç yinede :([hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Trantula gercekten cok asıl hayvan,ama bır okadarda korkutucu.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hmm yine farklı türden tarantulalar buldum özellikleride varda ing.... Sondaki karizmatikmiş ha :) Baştakide sıkı ortadaki klas :-p Simof korkutucuda ne olacak yani üstüne bassan ölmezmi yani tırstırıcı allah korusun ıyy :([Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben hamam bocegı ezemıyom bunu nasıl ezıcem,bastakı cok ıyı bu arada.400 dolara kadar varmıs tarantulalarve peynır ekmek gıbı satılıyormus beyler[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 :hmm: yok ya evde beslenmez bunlar... hala muhabbet kuşu diyorum... bazısı çok aptal oluyo ama her daim renkleri güzel hepsinin, benimki özel o ayrı, ne bilim konustuklarımızı anlıyo cevap veriyo falan, sabahları günaydın diyo...içgüdü heralde, biz birbirimizle konusurken bişiler kapmış :) illa tropikal derseniz de yani sürüngen tamam da bu çok bacaklılar ı ıh, her ne kadar tarantula örümceklerin en güzellerinden olsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ben basardım büyük bir zevkle böyle bin kere üstünde zıplardım bile ooohh... Patlardı arkadaki şişkin kısım poposumu ne :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bu arada gönderdiğin son tarantula resminde tarantula boyanmış gibi geldi bana, orc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 reap benimkide çok iyi bir kuş akıllı muck muck yapınca oda öyle şeyler falan yapıor ekmek yediğimizi görünce içini istiyor sonra salatalık yerken bir ses çıkarya salatalıkta istiyor sonra marul veriyoruz süper bir kuş yani... Mavi renklerde... (Reap hyr boyanmamış öyle bir tür varmış özellikleri falanda yazıyordu biri 45 dereceye kadar dayanıyordu aslında ii ızgara yapmak lzm ;) ) [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ehe aynen ya, omzumuza konuyo, biraz ilerleyip yanaklarımızdan öpüyo falan neler yapıyo kerata, 8 yaşında olmasına rağmen iyi yine ( :lol: ) [Bu mesaj ReaperXS tarafından 09 Mart 2003 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bu arada bakalım daha kaç sayfa gidecek bu, hep aynı kişiler konusmaya basladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Karadul resmı ısterım varmı daha tehlıkelısı?[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Estol olsa şimdi bu kirpi resimlerine biterdi eminim ama ilk halleri bitilmiyecek gibi değil... Devre hallerinden anladıklarımı çevirip yazıyım... İlk iki resim sanıyorum bebek halleri... Sonrakiler büyüme falan birinde annesi ile birinde ise yarım yamalak çıkmış tüyleri falan ters dönmüş resmi köpekleri yatırınca çıkarya böyle pozlar onlara benzemiş :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)[Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 son fotodan sonra tıksındım[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Canım onlar abuk subuk ama baştakiler süper ya... Reap benimki omzuma konup çay falan içiyordu sonra patlamış yagsız mısır falan eheh süper kuş.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eheh ilk resimler süper ya, cok sevimliler (karadulun erkeğini öldürdüğü anın resmini bulabilir misin orc?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Onedir ya anlayamadım :-? Bu arada akvaryum almaya karar verdim... Sizde öneride bulunun bari... [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Mart 2003 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Karadul bıldıgım kadarıyla en zehırlı hayvan,orumcek.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar