Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iguana hakkında bılgısı olan ya da beslemıs olan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aşırı derecede gereksiz bi hayvan. benim arkadaşımda 2 tane var biri dişi biri erkek. ama put gibi duruyolar ya. sakın alma.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Mesaj tarihi:
bende almayı düşünüyodum bi ara ama bide onun için sinek böcek falanmı yakalicam dert ya al 2 tane balık tak isimlerini balık1 balık2 die nası olsa bikaç haftada ölüyolar yenilerini alırsın balık3 balık4 koyarsın....[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
Zaten oyle heykel gıbı durmalarına bayılıyorum,saatlerce ızlerım valla,bocek,sınek ıguana ıcın gereklı degıl, o baska surungenler ıcın gereklı dıye bılıyorum bunlar sadece otobur dıymı?[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 07 Mart 2003 23:15 tarihinde demiş ki:
abi heykel al o zaman.iguana heykeli...[hline]Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru

lol[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
walla bizim vardi eskiden, fakat manyaklik iste ne varsa veriyorduk yesin diye, tatli abur cubur. bide cok cabuk buyudu, ufacik parmak boyundaydi, 2 ay sonra bi pazar sabahi sokak kapisi paramparca bulduk, farkettikki kacmis hayvancik. zati daha sonra japonlar godzillayi cevirdi[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 08 Mart 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
arkadasımda wardı
yavruladımı zengin oldun
50 yavru felan yapıyo
tanesi 50 dolardan satsan bitiyo olay
ehuuehue[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı

Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business)

hmm yumurtadan çıkma süresi ıır erkek dişi alsam 50şer dolardan sonra 50 yavru 50x50=2500 dolar 2 ayda yavrulasa hmm... tamam mantıklı okulu bırakanzi iguana yetiştirme çiftliği kuranzi[hline]

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ısırırmı bu elıme alıp sevebılırmıyım,oksayabılırmıyım :)[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
basiliks al oun yerine :P
bu arada nası satıosunuz ki o yawruları kime satıosunuz yawash satın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Izmırde bır yerde sordum 90 dolar dedı,genelde de gercekten fıyatlar bı cıvarda.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
Ya bıde bunun doga ortamını yaratmak ıcın bı 100 dolar daha harcarım ulen kopek daha ucuz,bıde cabuk olmesın,satıcıyı bogazlarım valla.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 08 Mart 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
basiliks al oun yerine :P
bu arada nası satıosunuz ki o yawruları kime satıosunuz yawash satın.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

simofle gibilere satıyoruz:)[hline]
[i]I know that I was born and I know that I’ll die.

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bosverin iguanayi. Daha çirkin hayvan mi yok ya? Iyy yeşil yeşil. Görsem ezerim kafasini süpürge ile valla :). Kirpi besleyin arkadaslar daha sirin ve mülayim bi hayvan[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 08 Mart 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 08 Mart 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Ya bıde bunun doga ortamını yaratmak ıcın bı 100 dolar daha harcarım ulen kopek daha ucuz,bıde cabuk olmesın,satıcıyı bogazlarım valla.[hline]Simofle

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [/b]

ciddi diorum hiç kasma al 2 balık koy isimlerini balık1 balık2 yada bahri ile rahmi ufacıkta bi akvaryum al nası olsa 3-5 saniyede bi hafızalarını kaybediyolar oh mis gibi geziyorum yeni yeni yerler die takılır
[hline]

[Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Craven tarafından 08 Mart 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok bende tropıkal hayvan hastalıgı var, tarantula beslıyordu arkadas valla bızımkıler ızın verseydı hemen alıcaktım.Yok boyle muthıs bır hayvan.Balık cok besledım ben, cok sıkıcılar :) Degısıklık gerek. Hamster da besledım.Ama cok pıs kokuyordu o yuzden gerı vermıstım.Tımsah olabılır bak oda guzel[hline]Simofle

• Yeni Oluştur...