di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selam, Paypal ile odeme kabul eden bir yere, paypal ustundeki bakiyem ile odeme yapacagim ama paypal sayfasinda kayitli olan kredi kartimdan baska bir sey secemiyorum. Change payment method dedigimde de yine mevcut kreti kartlarini secebiliyorum sadece. Nedendir acep ? Bakiyem odemem gereken tutardan fazla bu arada. Orada sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kartla oderken ilk once hep hesaptaki parayi ali ustunu karttan tamamladi su ana kadar ki paypal alisverislerim ama pek guvenme bana affsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bakiye yetersizse karta abaniyo direkt de odeyecegim ufacik bi para, hesapta kat kat fazlasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 İlk adımda kartını seciyorsun, son adimda odeme onayi vermeden hemen once, bakiyenden para cekilecegine dair mesaj cıkıyor,kartından para cekmiyor yani. Ben ebaydan paypal ile alişveri yaparken boyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 said: PayPal şu an için yurtdışı ödemelerinde yalnızca kredi kartınızı kullanmanıza izin verebiliyor. Türk Lirası veya diğer para birimlerindeki PayPal bakiyenizden yurtdışındaki bir Paypal kullanıcısına ödeme yapmanız henüz mümkün değil. Reddedilen yurtdışı ödemenizi kredi kartınız aracılığıyla yapmanızı öneriyorum. PayPal bakiyenizi yurtiçi ödemelerinde kullanabilir, bakiyenizdeki tutarı kredi kartınız veya banka hesabınıza çekebilirsiniz. Bu durumun yaratmış olabileceği sıkıntıdan dolayı özür diliyor, anlayışınız için teşekkür ediyorum. tl;dr paypaldaki bakiye yurtdışı ödemelerde gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Alla alla ne zamandan beri var bu olay,ben en son bakiyemdeki parayı ingilteredeki bi herife yollamiştim,ebaydan aldıgım ürün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ekstra olarak şu topic; http://forum.iyibey.com/paypal-ve-odeme/20628-paypal-bakiyesini-harcayamyyorum.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar