Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya kırmızı falan zaten fazla uçmuş şeyler hoşuma gitmez sakin düzgün normal bir oda severim =) Bu arada biralar aşağıda içilicek zaten bişi olmaz.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HellWalker, 05 Eylül 2004 00:29 tarihinde demiş ki: Ahh benim 2 katlı odam olcaktı.. Hani belki bilirsiniz,filmlerde ffln itfaiye erleri böle borudan aşşaı kayarlar.çocukluğumdan beri hep öyle bişi isterim.. sonra cikarken spider man olmayi dilerdin dimi ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu arada oda icin koye kahve rengi sandalyeler [kaliteli ah$ap,agac hede hododen olcek] aynisindan bi masa takim oalrakta alabilirsin =p en onemlisi masanin ustune $ik bir lamba =p tam poker masasi masa yuvarlak olmali ama yada kare ama 5. zor olur karede daha sonra oda fil di$i olabilir her renge uyum sagliyor hele dedigim renkle inanilmaz $ik oluyor dedigimi yaparsan muthi$ bir oda cikiyo ortaya yani var ordan biliyorum [gerci salon ama tam bu sekilde masa falan var renkte ayni eheh kumarciyiz =p][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Eheh tek yönlü merdiven yapar oda. Nası olcaksa :)[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Dis'cim alt katta zaten 4 tane spot ışık var lamba anlamsız kaçar hafiften ayrıca gereksiz yer kaplar (özellikle ben kart dağıtırken masa üstündeki lamba gibi bilimum objeye uyuz olurum eheh), kare şeklinde düşündüm sehpayı zaten takım olacak kesin hepsi aynı renk olacak... Büyük hayallerim var bu oda için valla =) Bir kaç daha fikir gelse şöyle toptan farklı fikirler?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Odamı seviyorum.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 memeleri goremedik ya =p memesizmi cekiyon artik =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Meme free bir oda için el ele. Senin basenli fotolarını özledik =P. "Olm ibrahim geldi işte, dedim ver bi 200 kaat.Hadi dedim uza şimdi." Eahhaa.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 05 Eylül 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Meme free bir oda için el ele. Senin basenli fotolarını özledik =P. "Olm ibrahim geldi işte, dedim ver bi 200 kaat.Hadi dedim uza şimdi." Eahhaa. Öyle diyo da adamın çocuğunun bir dediğini iki etmiyo herif hahahahaha[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oda yardımı ıstedık bızde kımse yardımcı olamdı lan bu herıfın ayrıcalıgı ne[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Llama, 05 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki: oda yardımı ıstedık bızde kımse yardımcı olamdı lan bu herıfın ayrıcalıgı ne hahahahaah. luuzır[signature][hline] [ quote ]Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ah benimd e daha büyük odam olsa keşke.ablam artık bizimle yaşamıyor başka şehirde arayı açtıralım diyorum iki odanınancak bende bu sene öss ye girecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar