Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Evet efenim, küçük odadan sıkıldım iki katlı odaya taşınıyorum bugünlerde... Ancak odaya nasıl bir düzen oturtsam diye ikileme düşüyorum... Şimdi benim fikrim şöyle: Üst kata televizyon, yatak ve bilgisayar koyacağım, gardrobum falan da yukarıda olacak, bir de kütüphanemi yukarı kuracağım çalışmak için... Aşağı kataysa bir sehpa koyup karşılıklı iki tane iki kişilik kanepe koyup, kenara küçük bir minibar, bir kettle, bir kaç bardak, bir de sıkı bir müzik seti kurup aşağıyı da oturma ve muhabbet mekanı yapmayı düşündüm. Tv ve yatağı aşağı koyup yukarıya bilgisayarı mı koysam diye düşündüm ama bilg.de takılırken tv izlemek istiyorum... Başka fikriniz var mı oda düzeni için?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 assagiya tv'yi koy cok tv izlemek istiyosan pc de tv karti al 100 milyon falan onun disinda en iyisini yapiyosun gardrop pc ve yatak ayni odada olsun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya o değil alt katı muhabbet ortamı yapmak istiyorum... Şimdi ya ufak tefek bir tv alacağım oraya, yada bir müzik seti... Hani arkadaşlarla laflarken bir bira açıp, konuşup, müzik mi dinlesek, tv mi izlesek hesabı =)[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla odan gerçekten de bayağı küçüktü isabet olmuş senin için[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Şu andaki odam küçük sayılır tabi 6 kişi içinde oturmaya kalkıp bilgisayara çökünce olmuyor haliyle dimi serdarcım =)[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bitirdikten sonra resmini koy bari ya merak ettim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tv alırsan müzikte dinlersin,ama müzik seti alırsan tv izleyemezsin.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dedigimi yap sen[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Digi cam yok ya ama çekerim bir şekilde... Bu arada CD dinlemek maksat bir de sıkı bir ses sistemi kurarım radyo olursa... Zaten genelde poker falan oynamak için kullanırız odayı radyo daha mantıklı gibi geliyor?[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tv alacaksan siemensın çok uygun fiyata dvd-rom lu ufak flat tv leri var,o her işini görür.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inpheaux Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Duvarları kırmızı yap.. Muhabbet odasında vişne çürüğü deri koltuklar böle düğmeli düğmeli.. Spotlarla duvardan yansıyan aydınlatmalar, tavanda pervane.. Yer kiraz ağacı parke ve perdeler ağır stor + kadife.. ortaya füme cam bir sehpa ve duvara 42" plazma.. Üst kat 3 metreye 2 metre yatak, üste pervane, duvarlar kırmızı, yatakta parlak siyah/kırmızı saten örtü olacak.. Yer koyu kiraz ağacı parke + güzel desenli kalın bir kilim.. Yatağın ayakucuna 70 ekran bir TV.. yatağın iki tarafına ahşap komidin.. Yatağın ayakucu tarafına doğru bir dolap odası.. Ayrı bölmelendirilmiş olursa odanın daha geniş gibi olmasını sağlar.. Budur.. //Edit: Duvarlar yarıya kadar duvar kağıdı olabilir desenli.. Ya da kadife ses emici sünger dolgulu malzeme, kadifenin bittiği yeri ahşap rail ayırsın..[signature][hline]Skifyre Family Inpheaux Skifyre Malin Skifyre Jamellia Skifyre [Bu mesaj inpheaux tarafından 04 Eylül 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bence de duvarları kırmızı yap.. siyah koltuk olsun hatta alibeyköye yakınsan bi arkadaşın adresini veriim gör evini mükemmel saray gibi yapmış minnacık evi her yerde kolonlar ses iki mahalle yandan duyulabilecek kdr fazla (bütün evde toplam 78 tane kolon var) ve onlar zaten siyah duvarlar da kırmızı ve sadece kendi odasın ses geçirmeyen olayla kaplı çok hoş ortam tavsie ederim(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşlar o kadar büyük bir bütçe yok şu anda her şeyi tek tek yavaş yavaş yapacağım... yatak zaten 2mye 3m televizyon da yeteri kadar büyük, şimdilik bir dolap kullanıyorum kıyafetler için ancak üst kat büyük olmasına rağmen çatı arası var duvarı yıktırıp odayı iyice genişletip zamanı geldi mi bir koşu bandı koymayı düşünüyorum böylece 2 günde bir spor yaparken 1 gün off verdiğimde de koşup mekik, şınav falan çekebilirim diye düşünmüştüm.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çatıyı camdan yaptır yatarken gökyüzünü izlersin :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 apache en buyuk fantazim ya lol[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kuşların misafir olup , pisleyeceğini düşünürsek pek iyi olmuyor. denendi.. :) bi arkadaşım yapmıştı da... Anti: abi ilk mesajındaki oda düzeni en ideal bence.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ayrıca antimo bence muhabbet köşesini büyük minderler ve yere yakın bir masa ile de şekillendirebilirsin.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sağa sola da o armut koltuıklardan koyabilirsin.. Şahsen canlı renkleri kullanmanı tavsiye ederim zira insanın içini açar keyif verir..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 evet evet. mümkün olduğunca huzurlu bir sohbet mekanı olacak ilk kat :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yerin varsa ve seviosan (tabi bide paran varsa) langırt masasi alabilirsin .arkla benim fantazi bu ,ortak eve çıkarsak yemicez içmicez onu yapcaz :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 langirt masalarinin fiyatlari yaklasik ne kadardir ya nebliim ole cok fazla para edicek bisie benzemiolar 300-400 u gecer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya o pofuduk yastıklar fikri de gelmişti aklıma başta da biz bilimum poker, blackjack gibi kumar olayları çeviriyoruz evde dolayısıyla rahat kart oynayabileceğimiz bir sehpa ve oturma düzeni lazım...[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ahh benim 2 katlı odam olcaktı.. Hani belki bilirsiniz,filmlerde ffln itfaiye erleri böle borudan aşşaı kayarlar.çocukluğumdan beri hep öyle bişi isterim..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kırmızı dinir bozan renk değilmiydi yaw.bir süre sonra sinirlendiren bir etkisi var diye biliyorum eniyi yeşil(lotr da kullanılan tonlardan cırtlak değil yani)birde tv muhabbetii bozmazmı?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaftrigen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla abı asagıyı muhabbet yukarıye da yap bısılerm yaa ! da bence ılk olarak o yukarı cıkmak ıcın gerekn 90 derecelık merdıvene bı numara yap o keyıf bırasından sonra senı toplamıyalım alıcan bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar