Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Efenim bi kamuoyu yoklaması yapayım dedim, bir de sizin fikirlerinizi alayım dedim. 1-2 hafta içinde kablonete üye olacam da bir de size akıl danışayım dedim. Memnunsunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 evet ben kablo net kullanıyorum kampanya yapmışlar sağolsunlar aldık bizde 1-1,5 ay önce aldım hiç bir kesilme olmadı o zamandan beri hız da bildiğin kablo hızı işte 13-14-15 civarlarında oluyor genelde[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 çok gecikme kampanyanın bitmesine 17 gün kaldı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 hangi semtte oturduğuna ve seninle hangi şirketin ilgilendiğine bağlı memnun olup olmamak... iş yerim kablo net felaket kötü... evim interaktif daha düzgün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Kampanyadan bahseder misin biraz ? Siteden bakıyorum da karışık geldi bana. Tam olarak sana ne kadar mal olduğunu söylersen falan mükemmel olur. Ayrıca ankarada tek kablonet hizmeti veren şirket interaktif değil mi ? Başka da var mı ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ankara da şehir içi(kavaklıdere,kucukesat,gop vs...) olarak tabir edilen yerlere kablonet bakıyor. Onların kampanyası kablo modem fiyatını 90$ kusurden 49$ a dusuruyor. Bahceli bilkent yenimahalle taraflarına interaktif bakıyor.onlarında bi kampanyası varmış galiba ama ben bilmiyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 işte 49$ modem ucreti 20 milyon mu ne de kurulum ucreti aldılar. aylık olarak da 60 milyon civarı geliyor, 57 milyon geliyodu galiba[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ben söğütözündeyim bana kim bakacak acaba. Kablonetin sitesi falan var mı telekomun mu o ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bir de arkadaş interaktifi aramış hepsi toplam ne olur demiş. Adamlar 48$ modem parası 9 milyon da ptt ye yatırılacak vergi pulu mu ne öyle demişler.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 kablonetin sitesi www.kablonet.com interaktif'in sitesi www.interaktif.net.tr söğütözüne interaktif bakıyor olması lazım interaktif in kampanyalar daha güzel gibi duruyor biraz göz attım. da 19mayıs da bitiyormuş interaktifin kampanyalar acele et biraz bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 doğrudur modem parası + 9 milyon. modemi kurarlarken evde değildim o yuzden tam bilmiyorum =][hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bitmez ya yeni kampanya başlatırlar.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 olabilir tabi de zaten uzatılarak 19 mayıs olmus daha da uzarsa helal yani :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bu arada 3 şirket var Ankara'ya bakan, interaktif, kablo net, aktif kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 aktif nereye bakıyo?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 interaktif hemen hemen heryere bakıyor asıl kablo sadece çankaya,kavaklıdereye falan bakıyor onun dışında ise interaktife kalıyor hemende baglıyorlar..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 interaktif ile aktif kablo farklı şirketler. Aktif kablo İncirli, Etlik, Aydınlıkevler, Ulus tarafına bakıyor. Aktif Kablo Bu arada Kablo şirketleri için Kaider adresinde tüm şirketlerin web adresleri ve bilgileri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ben Ankaraya geldiğinden beri kablo-net kullanıcısıyım. Şu ana kadar toplam 2 yada 3 kere kesinti yaşadım ki onlarda da genel olarak kablolu yayında bir problem vardı. Smoke sanırım sizin şirketin şansına birazda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konutkent, çayyolu bölgesinde olmadığınız sürece ciddi bir problem yaşamazsınız.. Ankarada Interaktifin ilk abonelerinden birisiyim, çoook acı çektim çooook son zamanlarda TTNet interaktifin ankaradaki çıkışını 60Mbit'e çıkarınca biraz daha rahatladı ama teknik bir takım sorunlardan ötürü offline olduğumuz çok oluyor.. Şehirden uzakta isen adamlar arıza için hemen gelmiyorlar.. Bunun dışında Balgat civarındaysan en iyi kablo hizmetini alabilirsin.. Zamanında TTNet ile aralarındaki abuk bir anlaşma nedeniyle her taqrafa mantar gibi kablo Nod'u attılar.. o bölgece acayip sorunsuz, söğütözü bildiğim kadarıyla iyi, pek bi sorun yaşamıyorlar.. Bu arada arkadaşlar İnteraktifin kampanyasında dikkat edin " 12 aylık hizmet bedelini peşin öderseniz " modem 48 dolar.. Yani direk modemi 48 dolara indirmiyorlar.. Sanırım kablo net'de de aynı uygulama var.. Bu arada Kablo-net veya interaktif farketmez değişmediyse zaten 6 ay kadar önce interaktif kablo-net ankarayı almıştı.. yani arkasında aynı şirket var.. ( değişmediyse )[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Arkadaş sormuş ne kadar ödemem gerekiyor diye telefonda. 48$ + 9 milyona takarız demişler :? Siteden baktım da 1 yıllık üye olmak gerekiyomuş. Yani 1 yıl içinde çıkmayacaksın hiç üyelikten 18$lık bi opsiyon daha var onda da 9 aylık bakım bedelini peşin vericeksin her ne ise. [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 May 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 interaktif en iyisi şaşmayın derim geceleri bayağı hızlanıyor falan...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar