Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 varsa söylerseniz cok sevinirim şu an the exploited ı dl ediyorum Harika ötesi zaten 96 temi ne kasetini aldıydım beat the bastards albümünün pek emin değilim tarih 96 97 de olabilir süper ya Saf punk zaten punk dedinmi böle olcak. bu arada blink 182 sum 41 gibi yeni nesil alternatif müzik yapanlara punk diyenleri kınıyorum![signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sex Pistols[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 öhm onuda biliyorum da böyle daha cok saydır Punk arşivi yapcamda :) bide böyle eşşek hızı ritim ve adamın ne dediği anlaşılmasın öyle (ztn tarz öyle çaktırma) istiyorum[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bak işte ne güzel başlamışsın downloada. Dinlemem ama punk diyince exploited derim ilk olarak. Başka da bir örnek veremem maalesef. (Başka grup yok dediğimden değil, punk müzikle ilgilenmediğimden)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 winamp.com ve mp3.com'da bişeyler oluyodu eskiden, şimdi ne durumda bilmiyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 veya bildiğiniz punk siteleri varmı? cıkıpta www.erutanalsanapunksitesi.com gibi abuk şeyler yazmayın lütfen ene salladım punkbands.com die cıktı lol [signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( [Bu mesaj Erutan tarafından 04 Eylül 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 PUNKLARA ÖLÜM! SİZİ SERSERİLER! :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Clash Ramones Millencolin Pennywise Lagwagon Bad Religion NOFX MxPx aklıma gelenler şimdilik bunlar gerçi bu gruplar pek underground deil bilen bilior yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 www.turkpunk.com www.punkerland.com [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 boikot var mesela sosyalist bi punk grubudur korsakov bella cio comandante che guevara Hasta Siempre gibi devrim parçalarını coverlarlar ve süperdirler yani bir çok gördüğüm ''geyik'' punktan sıkıdırlar,sağlam çalarlar,ispanyol bir gruptur. kazaa dan bulmanı tavsiye ederim parçalarını.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 biraz daha[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar