mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=272973&page=1 strafeShot2 derim susarim... 41milyon su anki bid..eheh benzeri server basina ya vardir ya yoktur tahminen :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben o kdar param olsada vermek istemem.pve de iyide pvp de java ionla hemen hemen aynı işi görcek.ve tamir ederken patlarsa 1 hafta etkisinden kurtulamam
Eylul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hayatta vermem o parayi Ne zevki kalcak oyunun bu doom'da olumsuz olup ustune get all demeye benziyor Insan biraz caba harcayacak bri seyleri elde etmek icin olecek yeri gelince[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer(devam)
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ona o kadar para ayirabiliosam, rahat olun benzer bi kac tane auctionu kazanmaya yeticek bütcem de olurdu zaten lol..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yani bence de ona 20 30 mil verenin 200 300 mil parasi vardır zaten...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kafadan 20 30 mil koyan adam zaten 2 haftada okadar kazaniyordur. Yani satin alacak adama koymayacagi acik.
Eylul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sonuçta dedikleri gibi oldu yani:)))) Zenginin malı züğürdün çenesi:))))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer(devam)
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ipnalar arada bi lösemili bothan dernegine, fakir fukaraya bagis felan yapsa canim yanmicak...kettemoorda smithler free weapon day bile yapiodu sirf reklam olsun diye hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
sLog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla ben şahsen krayt pearl satarken bi olaya şahit olmuştum.. tanıdığım birine 3 tane krayt pearl kakaladım 15 milyona... 5ini ödedi dediki akşama kadar 10'unuda öderim.. dedim tamam.. harbi akşama 10 milyon daha verdi.. Bu arkadaş buff-pack satıyo... yani 1 günde rahatlıkla 10 milyon yapıyo. gerisini siz düşünün...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hehe holochron larin tanesinin 10milyona su gibi gittigi zamani hatirlatir susarim :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
sLog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 vallaha.. ne kakalamıştın drax'el a varya ahahaha...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oohhh.. 70milyona Lefteris adli bir WS ye gitti silah auction sonunda...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
heyd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hah adam ackley bone a yatıcak paso :) bu arada harbi saglam silahlar üretiyor lefteris.[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu daha güzeldi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=275059&page=1 yuh simdi gordum..buda 100milyona gitmis bugun..insanlar kafayi yemis yahu hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
heyd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bunun gibi olan bi kac tanesinin photoshop la sütüne oynanarak yapıldığı daha sonradan ortaya çıkmıştı. buda onlardan biri olabilir. ama "exceptional" olan silahların ne derece deli olduğunu smuggler zamanımda elime gelen slice işlerinden bildiğim için. hepsi gerçek olabilir diyorum. ama max damage daki "9" oynamaymış gibi geldi bana ilk bakışta[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Öne çıkan mesajlar