ronin22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Rastgele buldum, Yazı ciddi yorum yapanlarda keza öyle, Herkez cep telefonunu çaldırmış ama üzüntüdenmidir artık, hassaslaşmışlar ve gönülden yazmışlar :) Çalıntı cep telefonu için yapılması gerekenler Şunlar en komikleri ilk 30 yorumda ; benim.tlfonum.calindigi.suandaga.kulaniliyor.hattimdaga.icindeydigi.aramaya.nasil.kapatabilirim.acaba.telefonu.nasil.servis.dişi.yapabilirim.acaba.bu.konuylaga.ilgili.bana.yardimci.olurmusunuz.acaba.şimdiden.ilgisiniz.için.teşekkür.ederim………………acil.ne.yapmak.lazim. BENIM KENDIMIE AİT CEP TELEFONUM CALINDI AMA BEN SAMSUNG E 250 CEP TELEFONUM VE KIM CALIDIGINI COKK IYI BILIYORUM AMA INKAR EDILIYOR BU NEDENDEN DOLAYI O CEP TELEFONUNU IPTAL ETMEK İSTIYORUM O CİHAZI HIC BIR SEKILDE KUALAMASINLAR İSTIYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIECEM BENIM MSN YAZARSANIZ CVB BEN GELINCE İSDEN OKUYACAM VE AYNEN DEDIGINI YAPACAM LUTFEN BENI BU KONUDA BILGILENDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 halime.sukrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 said: Rastgele buldum. Yazı ciddi, yorum yapanlar da keza öyle. Hepsi cep telefolarını çaldırmış ama üzüntüden midir artık hassaslaşmışlar ve gönülden yazmışlar. fixxxxed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 da'yı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: said: Rastgele buldum. Yazı ciddi, yorum yapanlarda keza öyle. Hepsi cep telefolarını çaldırmış ama üzüntüden midir artık hassaslaşmışlar ve gönülden yazmışlar. fixxxxed _ILuVaTaR_ said: da'yı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tüh be.. 2gündür uyumuyor gibi bişi olm. ama yine de here lemme fix that for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar