Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 geldim ben de beyler durumlar nedir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?39,5418652 Buraya alalım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi çok bayık bir oyun bu starcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu maç Pazar 19.00 saatine ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 streamde ne var şu an, ne izliyorum ben? replaymiş, dikkate almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ille ile biraz balance discussion yaptık maçlardan sonra ona denk gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 iyi iyi, dahaiyi olacak inancımız tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya benm anlamadığım senin stream kalitesi cok iyidi ve benm dandik bağlantıyla bile hiç takılma olmadı diğer streamlerde lowda bile izleyemiorm demekki streamerla ilgili bişi var o,o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 tempestede şeher golumuzü attığı ıcın teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bende ara ara takılıyordu aelfric'in stream. o servis sağlayıcı ile bizim ttnet arasındaki bişelerden dolayı fark ediyor ama bilemiyorum ne olduğunu. bazı bölgedekiler iyi izliyor, bazıları izleyemiyor. garip bi olay bu stream işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Clanbasedeki turnuva başlamadan önce kadro kurulurken;memphis stajı olduğu ve inactive olduğunu,fevax ın da yeterli zaman ayıramadığını söylemişlerdi.Bu yüzden kadroya alınmadılar.Daha sonrada maçlar başlamadan önce kaptanlığı devrettim.Alınabilirlermi bilmiyorum ama yeni kaptanın insiyatifinde. bilgilendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ikisi de ziyadesiyle fıs oyuncular zaten. olmuşlar, olmamışlar pek önemli değil. ancak işte başka oyuncu bulunamadığında yer dolduracak tipler ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Kaliteyi 4'e düşürdüm 6 idi. Aslında önceden düşürecektim ama sizin de dediğiniz gibi birinin dediği diğerinin dediğine tutmuyor. Biri diyor süper stream sakın düşürme kaliteyi biri diyor kasıyor. Sonra herkes süper diyor vs... neyse düşürdüm çok fazla olmasada kaliteyi de çok bozmadan şimdi iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar