fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o zaman şimdi yatalım da yarın erken kalkar dinç kafayla çözeriz
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Meov said: Ankara yazılı kartın arka yüzüne bakmak suretiyle Ankara'ya hangi araçla gittiğini öğrenip, araba ise doğru, değil ise yalan söylüyor yorumunu yapabilirsiniz sevimli sincaplar. ama o sadece bir yolculuk bütün yolculuklar için geçerli değil sanırım sorunun olayı orda hehe. ankaraya bir kere araba ile gitmiş olması hep araba ile gitmiş olduğu anlamına gelmiyor. yani ankaranın arkasından araba çıkarsa yalan söyleyip söylemediğini bilemeyiz. dolayısıyla önce ankaraya bakılır. ordan tren çıkarsa yalan söylemiştir. eğer ankaradan araba çıkarsa, trene bakılır ordan ankaraya çıkarsa yalan, konya çıkarsa doğru. diğerleri önemsiz çünkü ankaraya hep arabayla gitmesi konyaya arabayla gidip gitmediği yönünde bir bilgi vermez bize. ama tabi burda o dört kartın adamın bütün yolculuklarını ifade ettiği bilgisi verilmesi lazım eğer soru gerçekten böyleyse.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 trenin arkasindan baska bi yeirn cikmasinin da bi manasi olmaz ki, ankara cikmadikca gene bilemeyiz.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: Meov said: Ankara yazılı kartın arka yüzüne bakmak suretiyle Ankara'ya hangi araçla gittiğini öğrenip, araba ise doğru, değil ise yalan söylüyor yorumunu yapabilirsiniz sevimli sincaplar. ama o sadece bir yolculuk bütün yolculuklar için geçerli değil sanırım sorunun olayı orda hehe. ankaraya bir kere araba ile gitmiş olması hep araba ile gitmiş olduğu anlamına gelmiyor. yani ankaranın arkasından araba çıkarsa yalan söyleyip söylemediğini bilemeyiz. dolayısıyla önce ankaraya bakılır. ordan tren çıkarsa yalan söylemiştir. eğer ankaradan araba çıkarsa, trene bakılır ordan ankaraya çıkarsa yalan, konya çıkarsa doğru. diğerleri önemsiz çünkü ankaraya hep arabayla gitmesi konyaya arabayla gidip gitmediği yönünde bir bilgi vermez bize. ama tabi burda o dört kartın adamın bütün yolculuklarını ifade ettiği bilgisi verilmesi lazım eğer soru gerçekten böyleyse. ah ben çözüm aşama-1 yazmamış mıyım pardon devam ediyordum :D
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ama işte o 4 kart adamın bütün yolculukları var sayımını yaptım ben
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 her hangi birini açman yeterli illa doğruyu söylediğini anlamamız gerekmiyor dimi?
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: Meov said: Ankara yazılı kartın arka yüzüne bakmak suretiyle Ankara'ya hangi araçla gittiğini öğrenip, araba ise doğru, değil ise yalan söylüyor yorumunu yapabilirsiniz sevimli sincaplar. ama tabi burda o dört kartın adamın bütün yolculuklarını ifade ettiği bilgisi verilmesi lazım eğer soru gerçekten böyleyse. (adamın yolculuklarıyla ilgili 4 tane kartımız var) burda yazar tüm yolculuklarını anlatmak istememiş mi zaten ben anlamadim şimdi gece gece niye böyle başlıklar açarsınız ki dsgdfh
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kafa kafaya verirsek bu isin ustesinden gelebiliriz.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben de yeni anladım. ankara tren diyorum. da soru mal bi soru, 100 kisiden 90'ı bilememisse biz de yanlıs biliyoruz herelde cevabı. neymis ki dogrusu?
Meov Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Peki Ankara'ya bir kere de olsa uçakla gidiyorsa? Sana sadece araba ve tren opsiyonu var demiyor? Bence bu soru buraya yanlış aktarıldı.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bi de kartlarda yer alan bilgi doğru mu kabul eidoyruz.. ben olsam fbi'ı arar ver geçmişini araştırtırım en son ne yediğini, kiminle yattığını, lanet takım elbisesini nereden aldığını dahi öğrenin. bu pislik herifle ilgili her detayı öğrenin.. derim bi de
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: bi de kartlarda yer alan bilgi doğru mu kabul eidoyruz.. ya kartı adam yazdıysa
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ardeth'e ek soru: o 4 kart adamın bütün yolculukları içeriyor. adamın konya'ya hangi vasıtayla gittiğini bulmak için hangi ya da hangi kartlara bakabiliriz. bütün kombinasyonları istiyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bence yine en doğru cevap buydu adamınbiri said: daha güzel yöntemler var
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 neden böyle bir şeyi sorma gereği duydun?amacın ne senin?
yav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: ama tabi burda o dört kartın adamın bütün yolculuklarını ifade ettiği bilgisi verilmesi lazım eğer soru gerçekten böyleyse. aynen böyle. soru eksik abisi salak değiliz yoksa sfd
Meov Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hayır olay şu ki bu kadar düşündürmesi ya da pratik bir yol bulunması istenen sorunun ucu çok açık bırakılmış ya da yanlış aktarılmış.
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Rynza said: pi'yi 3 mu alioz HAHAHAHAHHA
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 soru gayet net abi bok atmayın soruya. adamın yolculuklarıyla ilgili kartlar demişiz işte
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 moncici said: ardeth'e ek soru: o 4 kart adamın bütün yolculukları içeriyor. adamın konya'ya hangi vasıtayla gittiğini bulmak için hangi ya da hangi kartlara bakabiliriz. bütün kombinasyonları istiyorum acar hepsine bakarim lan, ne bicim soru bu. adam kaiser sozeymis
Öne çıkan mesajlar