Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 merhaba kişisel bloglarımı web sayfamda tek bir sayfa altından göstermek istiyorum. iframe kullanayım dedim ama tasarımı katledeceğini düşünerek farklı bir arayışa girdim. bunu nasıl çözümleyebilirim? bir nevi eksiblog.com un yaptığı şeyi kişisel bloglarım için yapmak istiyorum. sitemde php kullanıyorum. acaba rss.xml den veri çekip yapabilir miyim bu işi ?? (bir arkadaşın verdiği öneri ile)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yaparsin baska besbin sekilde de yapabilirsin. ama nereden hangi datayi cekecegini bilmeden biz tavsiyede bulunamayiz.
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 blogspot üzerinde tüm bloglar. yalnızca başlıklar ve içerik kızımlarını alsam yeterli diye düşünüyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi blogspotun benzer bi widgeti yok muydu yanlis hatirlamiyosam
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 baktım ama bulamadım öyle bir araç. gören bilen var mı ki ?
Öne çıkan mesajlar