Patrone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Arkadaşlar dün gittim Audigy2 Zs ile T7700 aldım Fakat bi türlü driver olmuyor anakartım 0 daha onuda dün aldım Fakat onboard ses kartım war onu disable ettim ama kutudan cıkan driverler le olmadı ses alamadım 2 tane war cd herneyse Netten bit driver buldum onunla sonunda bi ses alabildim ama sol taraftaki hoparlorlerden ses az geliyor subwooferın arkasındaki 7.1 6.1 ikonu war onunla oynayıncada ses degisiyor ben çözemedim olayı bi yardım lütfen bu arada hersey elimdeki şemaya göre hiçbişi farklı deil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exadus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Evet bende de aynı sorun var yapamadım bi turlu omuyor sinir oldun sonun da aldığım iş yerini teknik servisine götürücem... eger buradan net bi cvb verilirse... bende uygularım... sanırım driverlerden olsa gerek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 driverda kalibrasyon ayarı falan olsa gerek ? bende alacaktım 1 sn durup düşündüm sorunu çözüp çözemeyeceğinizi merak ediyorum buraya yazarmısınız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Tabi yazarım ama önce bir sorunu halledeyim ama Bu kalibrasyon ne yaw ??? silahla ilgili bişimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exadus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla ben cozdum... nasıl oldu anlamadım ama.. butun driverleri sil sinirlendim ses kartını çıkardım oylece PC yi actım bi muddet takıldım öyle 2 - 3 saat sonra kapadım taktım ses kartını driverlarıni kurdum.. oldu... Gral gibide ses var... ( ama o yontemi daha once 5 defa denemistim neyse oldu ya...) yapın işte yaaya biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Helal sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar